Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Oteklé lýtko

Léky Petra . 8.6.2010

Dobrý den, asi před půl rokem mi začalo otékat pravé lýtko. Začne mi to vždycky když sedím, s tím že noha začíná opuchat na dotek je tvrdá a cítím v ní pnutí. Doktorka mě poslala na sono břicha, ledvin a na Doplera žil. Všechno vyšlo v pořádku. Přesto mi napsala Detralex na žily. Nejsem si zrovna jistá jestli ho začít brát, když jsou žíly v pořádku. Chci se zeptat co by mohlo tento otok ještě způsobovat. Antikoncepci beru od 15ti let, stále tu samou a nikdy jsem s ní problém neměla. Předem děkuji za odpověď.

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, Detralex je naprosto neškodný lék, který se dává i v těhotenství - obsahuje výtažky, které zlepšují kvalitu krve a její proudění. Neobávejte se a lék berte, může vám hodně ulevit. Někdy se příčina přímo neobjasní, může jít o poruchu žilního proudění (jmenuje se to chronická žilní nedostatečnost) a na to žádná spec. diagnostika není, léčí se příznaky a ty vy máte typické. Hezký den.

Související dotazy

Otok a bolest lýtka
Dlouhodobě mam oteklé pravé lýtko a celé lýtko mne...
Oteklé lýtko, tromboza vyloučena
Dobrý den, pane doktore, 18.12 jsem Vám psala dotaz...
Poslední dobou mívám, hlavně večer, oteklé kotníky i nárty u obou nohou.
Dobrý den, poslední dobou mívám, hlavně večer oteklé...
Lýtko
PROSÍM TVRDNE MU LYTKO A BOLI MĚ ŽILY NA KOLENI CO...
Lýtko
pani doktorko tvrdne mi lytko bolí me trochu...co to...
Oteklé lýtko
Dobrý den p.doktore,prosím o radu.Před 3měsíci mě začalo...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Oteklé kotníky

Dobrý den, najednou během týdne mi hrozně otekly kotníky a to přitom nenosím...

Oteklé kotníky

Dobry vecer prosim vas moje mamka 66rocnik ma neustale oteke kotnky ma pocity...

Oteklé kotníky

Mam problém včera zničeho nic mi otekly nohy okolo kotníku pitný režim dodržuji...

Oteklé kotníky

Dobry den, Mam problem s oteklymi kotníky.otekaji pri chůzi, v sedě a cestování,...

Oteklé kotníky


Otekle kotníky a křeče v lytkach

Dobrý den chci se zeptat poslední dobou mě trápí otekle kotníky a křeče v lytkach....

Oteklé kotníky nohou

Vím,že nejlepší je navštívit lékaře osobně,ale prosím jen obecně.Přes váhu nemám,na...

Oteklé kotníky po cvičení

Dobrý den, před třemi dny jsem cvičila skákacího panáka a nejspíš jsem nějak...

Oteklé kotníky, kolena a klouby na rukou

Dobrý den .Mám na vás jednu prosbu ,má obvodní lékařka mne poslala na rtg krční...

Otekle kotniky/chodidla

Dobry den, prosim Vas velmi pekne o radu. Aby som zacala od zaciatku, moj priatel...

Oteklé lýtko

Dobrý den p.doktore,prosím o radu.Před 3měsíci mě začalo bolet,hlavně v noci...

Oteklé lýtko, tromboza vyloučena

Dobrý den, pane doktore, 18.12 jsem Vám psala dotaz na téma "Nateklé lýtko bez...

Oteklé mandle

Dobrý den, druhý den mám oteklé mandle a mám na nich takové bílé "puchýřky"...

Oteklé mandle bez zánětu

Dobrý den, je to 4 týdny co jsem chytil angínu a paní doktorka mi předepsala...

Oteklé mandle, chřipkové příznaky.

Dobrý den, před 27 dny jsem měl pohlavní styk s neznámou soobou při kterém praskl...

Oteklé místo nad patou

Dobrý den, mám už delší dobu cca. 2-3 týdny oteklé místo nad patou. Dnes teprve...

Oteklé nohy

Dobrý den, prosím je mi 80 let, beru Varfarin ...již delší dobu /3-4 roky/ mám...

Oteklé nohy

Otékají mi nohy kolem kotníků,někdy to bolí víc a někdy ne.Nezáleží na námaze.Na...

Oteklé nohy

Dobrý den, nejsem si jistý, zda tento dotaz patří právě do této oblasti,...

Oteklé nohy

Dobrý den, rád bych Vás požádal, zdali byste mohli posoudit závažnost následujícího...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Hemoroidy?


Tuhnutí lýtek


Tuhá bolestivá stolice, holčička 2,5 roku


Pálení pochvy po sexu


Pupinky a fleky na penisu


Bulka na konci konečníku


Artoza


Třísla


Krvácení při užívání antikoncepce.


Bolest v podkolenní jamce


Oranžové zbarvení jazyka


Kožní absces v podpaží


Bolesti žaludku


Skvrny kůže

Dobry den uz delsi dobu se my po tele tvori tyto skvrny na zadech na hrudi...

MUDr. Jaroslav Pavlata

Ordinace lékaře specialisty - ortopedie

Autoimunitní zánět šž

Dobry den chci se zeptat na hodnoty stitne zlazi ft4 27.8+ tsh0.007 alt 0.57...

Poškození periferních nervů


MUDr. Petr Chmura

Diabetologie

Testy


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×