Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Otok a bolest kolenního kloubu po úraze

Martin S. 12.6.2016 redakce uLékaře

Dobrý den, pře dvěma dny, jsem si vykloubil koleno. Byl jsem u doktora, který mě poslal na rtg, po rentgenu mi bylo řečeno, že mám nejspíše utrhlý vaz v koleni a zlomenou kůstku u toho vazu ale že to není na rtg zřejmé, tak mě poslali na CT. Po CT mi bylo řečeno, že tam nic utrhlého není a že to mám jen podvrtnuté a natažené vazy. Nicméně koleno mám hodně oteklé a mám oteklé i stehno z vnitřní strany, když jdu např. na záchod o berlích, tak mě z vnitřní strany kolene a stehna silně štípe. Myslíte že je to normální nebo bych si měl zajít znovu na rtg?

Odpovídá:

MUDr. Kristýna Jiříčková

Specializace: Praktické lékařství Pracoviště: Monse spol, s.r.o.

Hezký den Martine, máte-li koleno i stehno oteklé, bude jistě vhodné navštívit ještě jednou Ortopedii, byla Vám provedena punkce kolenního kloubu, jakou barvu měla tekutina, kterou lékař vypunktoval? Bude tedy nutné ještě jednou posouzení stavu kloubu, spíše než rentgen doporučím magnetickou rezonanci. S pozdravem, K. Jiříčková.

Související dotazy

Otok kolenního kloubu po operaci
Dobrý den, chci vas poprosit o radu za svoji mamku....
St.p. TEP kolenního kloubu
Jsem dva a půl roku po endoprotéze kolenního kloubu....
Otok kolenního kloubu po operaci
Dobrý den , jsem 3 týdny po replastice pravého kolene...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Otok podbřišku

Moji dceři (22let) po cvičení ve fitness do druhého dne otekl podbřišek. Přes...

OTOK (po mensim urazu) poradte prosim...

Dobry den, mel jsem mensi uraz, pri praci mi na vnejsi(predni) stranu holene...

Otok a barevné změny kolem kotníků

Dobrý den. Objevila jsem fleky okolo kotníku a samozřejmě otekle nohy. Měla...

Otok a bolest dásní

Dobrý den pane doktore, již 7 měsíců mě trápí bolesti a otoky dásní horní čelisti....

Otok a bolest dásní po odstraňování zubního kamene

Dobrý den, před týdnem jsem byla u svého stomatologa, který mi nějakým - asi...

Otok a bolest horní končetiny

Dobrý den, mám dotaz. Před měsíce mi otekla pravá ruka bolest byla občas...

Otok a bolest kolene

Dobrý den. Po chřipkové vakcinaci v loňském listopadu mě oteklo a rozbolelo...

Otok a bolest kolene


Otok a bolest kolene

Dobry den, posledni cca 2-3 roky mi cas od casu otece prave koleno tak ze nohu...

Otok a bolest kolene

Dobrý den, před dvěma týdny jsme s přítelem začali chodit bruslit a od minulé...

Otok a bolest kotníku

Dobrý den chtěla jsem se zeptat delší dobu mi otéká pravý kotník a začíná bolet.pred...

Otok a bolest kotníku

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli existuje něco co by pomáhalo na otok...

Otok a bolest levého kotníku

Dobrý den.Chtěla bych poprosit o radu a názor.V žádném případě nechci zpochybňovat...

Otok a bolest lýtka

Dlouhodobě mam oteklé pravé lýtko a celé lýtko mne čím dál více začíná bolet....

Otok a bolest nehtu

dobrý den asi před 1 měsícem jsem si zlomil prst už je vše dobré až na nehet....

Otok a bolest nohy

Dobrý den,chtěl bych se zeptat na váš názor.Zhruba před dvěma dny po větší fyzické...

Otok a bolest po kousnutí hmyzem

Dobrý den, nevím sama jestli to bylo klíště, ale lékařka mi řekla, že vlastně...

Otok a bolest po vypalování bradavice

Dobrý den pane doktore Predevcirem mi vypalovali bradavici starou pul roku...

Otok a bolest po zlomeni kotníku

Dlouhodobé problémy s kotníkem Dobrý den, rád bych znal Váš názor na mé...

Otok a bolest stydkého pysku

Dobrý den, už asi třetí den mě trápí velká bolest a otok stydkéhp pysku. Zároveň...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Křeče v žaludku při požití jídla nebo pití


Mám 14 let a mám problém s přetažením předkožky při erekci


Sportovní aktivita po prodělaném infarktu


Tuhnutí lýtek


Svědění těla


Antikoncepce a antibiotika


Změna léků


Opakovaná zlomenina zánártní kosti


Bulging disku

dobry den chcel bz som sa opytat na postup ako dalej ci je nutna operacia.MR...

Tezka diskopatie

prosim vas,lekar mi diagnostikoval tezkou diskopatii-mohl by jste mi prosim...

Warfarin a aloe vera


Potíže s trávením


Nákaza dětí psí škrkavkou


Menzes po kyretáži, negativní těhotenský test, "NĚCO" na UTZ


Bolesti v tříslech a kříži


MUDr. Jaroslav Sedláček

Urologická a chirurgická ambulance

Jazyk - křeče


MUDr. Tomáš Mikula

Odborný lékař diabetologie

Může být reálně test opravdu již pozitivní?


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×