Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

St.p. TEP kolenního kloubu

Ortopedie Jarmila 13.2.2017

Jsem dva a půl roku po endoprotéze kolenního kloubu. Asi po půl roce po operaci jsem začala mít opět potíže. Koleno mám stále oteklé při větší námaze se otok podstatně zvýší. Koleno mi bolí při chůzi, mám potíže při výstupu do schodů i ze schodů. V koleni nemám stabilitu a velmi často mi v něm hlasitě křupe. Můj operatér mi říká , že je důležité , že nemám již bolesti v noci. Děkuji

avatar-placeholder
Odpovídá lékař:


Dobrý den, bolest během dne, otok a nestabilita kloubů, určitě nejsou po TEP kolenního kloubu ...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Odpovídá lékař:

MUDr. Milan Navrátil


Stav endoprotézy je třeba vyšetřit, zhodnotit polohu endoprotézy , jejich komponent v novém ...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Osteoartritida kolenního kloubu
Dobrý den, Osteartrida kolenního kloubu 2 - 3 stupňu...
MR vyšetření kolenního kloubu
Dobrý den pane doktore,mohl by jste se mi prosím vyjádřit...
Operace kolenního kloubu
Dobrý den, jsem objednaný na náhradu kolenního kloubu....
Výměna kolenního kloubu
Dobrý den, mám vrozenou vadu kolene (absence čéšky,...
Přípravek Prolia a výměna kolenního kloubu
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli přípravek...
Užívání Wobenzymu před operací kolenního kloubu
Pane doktore, prosím o radu, zda je vhodné užívat Wobenzym...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

St.p. operaci slinivky, bolest v levém nadbříšku

Dobrý den, jsem dva roky po operaci slinivky kde byl zhoubný nádor v hlavě slinivky...

St.p. operaci šedého zákalu

Dobrý den pane doktore, 11.11.2019 jsem podstoupil operaci šedého zákalu LO,...

St.p. operaci varikokély

Dobrý den, je mi 20 a před 4 lety jsem byl na operaci varikokeli. Měl jsem ji...

St.p. pádu na kostrč

Dobrý večer.Chci se zeptat.před týdnem jsem upadla na zadní část těla-neboli...

St.p. plastice předního zkříženého vazu a následná tromboza lýtka bez prevence tromboembolické nemoci

Dobrý den, byl jsem na plastice předního křížového vazu. Po týdnu jsem dostal...

St.p. plastice zadní poševní stěny a operaci rektokely

dobrý den, jsem 17 dnu po operaci plastiky zadní steny posevni spolu s operaci...

St.p. plicní embolii

Dobrý den, prosím o odpověď na pár dotazů, které mám ke svému zdravotnímu...

St.p. příušnicích, bolest varlete

Dobry den, je mi 17 let. Mam 6 mesicu po priusnicich. Byl jsem na kontrole,...

St.p. septoplastice a resekci skořep s pooperačním zánětem

Dobrý den, jsem 2 měsíce po septoplastice, RFITT dolních skořep a parc.resekci...

St.p. srdeční ablaci pro SVT

Dobrý den, před 4 měsíci jsem podstoupila katetrizační ablaci srdce pro SVT...

St.p. tonsilektomii a revizi

Dobrý den. Jsem po tonsilektomii 5.3. následně 13.3. a 18.3. po revizi levého...

St.p. totální endoproteze

Dobrý den, měla bych dotaz k průběhu léčby po totální endoprotéze kyčle. Moje...

St.p. úrazu dolní končetiny

Dobrý den, v srpnu letošního roku mě do dveří autobusu zavřel řidič a když je...

St.p. úrazu malíku ruky

Zdravím Vás a přeji hezký den. Poranil jsem si malík levé ruky.Bylo by prosím...

St.p. uretrotomii a hyperaktivní močový měchýř

Dobrý den, 20.11.19 jsem byla na uretromii podruhé asi po 9letech,po ni stále...

St.p. zápalu plic bez zlepšení

Dobrý den. V říjnu mi zastupující lékařka předepsala antibiotika, že mám zánět...

St.p.distorzi kotníku

dobry den, mam k vam dotaz , 21.2.2017 se mi stal uraz na pracovisti upadla...

St.p.extrakci osmičky

Dobrý den, před týdnem jsem byla na vysekávání dolní pravé osmičky.První dva...

St.p.infarktu myokardu

Dobry den.chtel jsem se zeptat jestli lze dostat zaznam ECHA ? Jsem po operaci...

St.p.ope píštele

Dobrý den, muž je po operaci an. píštěle (přes svěrač) a před měsícem mu vypadla...