Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Panenská blána

Gynekologie Simona . 1.5.2013 redakce uLékaře

Dobrý den, chci se zeptat, když žena nemá několik let pohlavní styk, může ji znovu narůst panenská blána?

Odpovídá:

MUDr. Jan Sládeček


Tak to tedy skutečně není možné. Příjemný den

Související dotazy

Panenská blána
Dobrý den, k dotazu č. 207999. Ještě jsem neměla pohlavní...
Panenská blána
Ahoj, prosím je panenská blána stále neporušená. Děkuji
Panenská blána
Dobrý den, prosím, jakou roli hraje panenská blána...
Panenská blána
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli gynekolog...
Panenská blána
Dobrý den Moje přítelkyně je panna ale už jsem ji "prstil"...
Panenská blána
Dobrý den, s přítelem máme problém. Je mi 15 a přítelovi...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Pan. bl.

Dobrý den, podstoupila jsem operativní naříznutí panenské blány. Bude při vsouvání...

Pan.blána

Dbrý den. Mám i po zavedení 12cm předmětu o průměru 1,8cm stále panenskou blánu? Děkuji

Panarícium

Dobrý den, před 6 dny se mi zanítilo nehtové lůžko na palci u ruky, vymačkala...

Panbene 1 500 000

Dobrý den, dostala jsem k užívání lék Panbene 1 500 000. Užívám jej teprve druhý...

Pane doktore ,mám RS a vý...

Pane doktore ,mám RS a výrůstky na patní kosi , které jsou bolestivé.Bylo mi...

Pane doktore, moje dcera ...

Pane doktore, moje dcera dostala ve 2 1/2 měsících plané neštovice. Za 14 dní...

Panenaská blána

Dobrý den, jen mi 15 a měla bych dotaz. S mým pritelem uz mivame běžně pohlavni...

Panenaská blána

Dobrý den, mela bych dotaz. Se svým pritelem uz mívám pravidelne pul roku pohlavní...

Panennska blana

Dobry den, je mi 17 let a me holcine 15 mela se mnou poprví pohl. styk s kondomem...

Panenská blána

DOBRY DEN V SRPNU JSEM SI VYZKOUSELA ZAVADENI VYBRATORU DO POCHVY KTERY MEL...

Panenská blána

Dobrý den chtěla bych se zeptat je mi šestnáct a jsem pořád ještě panna teda...

Panenská blána


Panenská blána

Dobrý den,chtěla bych se zeptat když jsem měla svůj první sex se svým přítelem...

Panenská blána

Možná to bude znít pitomě ale doposud jsem nějak nepřemýšlela nad tím, kde je...

Panenská blána

Dobrý den, vážená poradno, slyšela jsem, že panenská blána měla zásadní význam...

Panenská blána

Potřebuji poradit, je mi 15 let a partner by už chtěl mít pohlavní styk(jsem...

Panenská blána

Strkala jsem si tam poprvé prsty a to natvrdo. Je mi 15 a vím že na to mám...

Panenská blána

Dobrý den, je mi 18 let a včera jsem poprvé spala se svým přítelem. Bolest...

Panenská blána

jak poznat zda blánu mám nebo nemám ?

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Křeče v žaludku při požití jídla nebo pití


Mám 14 let a mám problém s přetažením předkožky při erekci


Sportovní aktivita po prodělaném infarktu


Tuhnutí lýtek


Svědění těla


Antikoncepce a antibiotika


Změna léků


Opakovaná zlomenina zánártní kosti


Bulging disku

dobry den chcel bz som sa opytat na postup ako dalej ci je nutna operacia.MR...

Tezka diskopatie

prosim vas,lekar mi diagnostikoval tezkou diskopatii-mohl by jste mi prosim...

Warfarin a aloe vera


Potíže s trávením


Nákaza dětí psí škrkavkou


Menzes po kyretáži, negativní těhotenský test, "NĚCO" na UTZ


Bolesti v tříslech a kříži


MUDr. Jaroslav Sedláček

Urologická a chirurgická ambulance

Jazyk - křeče


MUDr. Tomáš Mikula

Odborný lékař diabetologie

Může být reálně test opravdu již pozitivní?


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×