Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Postinor 2

Antikoncepce Tereza 27.1.2013

Chtěla bych se zeptat, s přítelem jsem měla sex (1.1.). Postinor jsem si vzala druhý den a neměla jsem žádné vedlejší účinky, menstruaci jsem dostala (8.1.), i když jsem jí měla dostat až (24.1). Bylo to po tom prášku, nebo se mi přehodil menstruační cyklus? Je možnost, že jsem v tom, když jsem jí teď nedostala? Prosím o rychlou odpověď... Děkuji.

Lékař uLékaře.cz
Odpovídá lékař:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, Postinor nemá 100% účinek, těhotenství tedy nelze zcela vyloučit. Zakupte si těhotenský test.

Související dotazy

Postinor 2
Po nehodě s přítelem, kdy nám při sexu praskl kondom...
Postinor 2
Dobrý den, měla bych dotaz. Lék Postinor, tedy 1....
Postinor 2
Dobrý den. Před třemi dny jsem použila Postinor a téměř...
Postinor 2
Dobrý den,užívám hormonální antikoncepci Yadine,druhý...
Postinor-2
Dobrý den, použila jsem nouzovou antikoncemi postinor-2,...
Postinor 2
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli tu některá...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Postinor

Dobry den,vcera vecer se stala nehoda s kondomem,ale manzel si neni jisty zda...

Postinor

Dobrý den, 10.1. jsem měla nechráněný sex s partnerem, tak jsem si hned druhý...

Postinor - Antikoncepce - Průjem

Dobrý den, 1,11,2014 jsem užila Postinor a následeně navštívila svého gynegologa...

Postinor 2

Dobry den, chtela bych se zeptat za jak dlouho mohu uzivat hormonalni antikoncepci...

Postinor 2

Dobrý den. Před třemi dny jsem použila Postinor a téměř od té doby mám bolesti...

Postinor 2

Dobrý den, měla bych dotaz. Lék Postinor, tedy 1. tabletku jsem užila cca 63...

Postinor 2

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli tu některá z vás nemá zkušenosti s...

Postinor 2

Dobrý den,užívám hormonální antikoncepci Yadine,druhý den pauzy jsem zřejmě...

Postinor 2

Po nehodě s přítelem, kdy nám při sexu praskl kondom jsem si vzala 30 minut...

Postinor 2

Dobrý den, užila jsem dvě tablety Postinoru 2 cca po 15 hodinách. V lékarně...

Postinor a antidepresiva

Dobrý den, již nějakou dobu užívám antidepresivum Elify 75mg. Kvůli těmto lékům,...

Postinor a Crohnova nemoc

Dobrý den, nikde jsem nenašla vysvětlení, proč je problém používat Postinor...

Postinor a DoxyHEXAL

Dobrý den, ráda bych se zeptala na užití antibiotik a postinoru zároveň. Jestli...

Postinor a HA

Dobrý den, již pět let beru antikoncepci. Bohužel sme si včera zapomněla vzít...

Postinor a HA

Dobry den, nejsem na to vubec hrda, ale bohuzel jsem si vcera vzala postinor....

Postinor a HAK

Dobrý den, za jak dlouho můžu začít poprvé brát HA po užití postinoru?.. Má...

Postinor a jeho vliv na plodnost

Dobry den, Chtela bych se zeptat, zda Postinor muze zpusobovat neplodnost?...

Postinor a konizace děložního čípku

Dobrý večer, mám gynekologický dotaz. Za pět týdnů mám jít na zákrok - konizaci....

Postinor a krvácení

Dobrý den, 18. 2. jsem měla s přítelem nechráněný pohlavní styk. Neudělal se...

Postinor a krvácení při močení

Dobrý den, chtěla bych se s Vámi poradit ohledně mého stavu. 28-1.9 jsem...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolest zubu po zákroku

Vážený pane Doktore, Můj zubní lékař mi odvrtal kaz (6 nebo 7 v pravo dole)...

Tvrdý válec v nadbříšku

Dobrý den, trápí mne nepohodlí v oblasti nadbříšku- v oblasti trojúhelníku...

Svědění kůže v tříslech

Dobrý den,bohužel už několik dní mě svědí v tříslech,avšak vyrážka není vidět...

Zlomenina záprstní kosti ruky

Dobry den, pred 2tydny jsem mela uraz-zlomenina 1.kosti zaprstni ruky-nepodarilo...

Bolesti v oblasti žeber

Dobrý Den,už přes týden mě bolí pod žebry spíše směrem k páteři,bolí to při...

Mírně zvýšený bilirubin

Při posledním vyšetření krve byl výsledek AM S Bilirubin celkový 24,5, mez...

Bolesti kloubu na prostředníčku

Dobrý den ,zhruba měsíc zpátky při turnaji v malé kopané jsem dostal gól a ze...

Otok horní končetiny

Mamince (72 let) bez zjevné příčiny náhle otekla pravá ruka. Na rentgenu nezjištěno...

Pulz počas bežého dňa

Dobrý deň pán doktor. Chcel by som sa Vás opýtať na moj pulz, ktorý bežne mávam...

HIV

Dobrý den, včera v práci jsem potkal a několikrát tiskl ruku svému známému který...

Kvasinková infekce u muže

Dobrý den, všiml jsem si že nedávno se mi na žaludu objevila červená skvrna....

Zalehlé uši, tlak v hlavě

Dobrý den, nevím jestli se obracím na správnou osobu, možná je můj problém...

Bolest na hrudi


Bolest hlavy od krční páteře

Dobrý den, zlobí mi krční páteř, což je asi v mém věku normální. Hlavně nyní,...

HCG

dobry den,mam na Vas takovej dotaz,za kolik dni po oplozeni da zjistit z krve...

Stav po trhání zubů

Dobrý den potřebovala bych se zeptat zda může trhání dvou očních zubů s velkými...

Hnědá krev jako menstruace

Dobrý den.Už od začátku mé první MS mám problémy s pravidelností.Mám ji třeba...

Bolest dolních končetin

Dobry den,prosim o radu co delat pri tupe a neustale bolesti dolnich končetin,dekuji.

Brnění levé ruky a nohy

Dobrý den,ráda bych se zeptala mám časté brnění levé ruky a nohy.A když se mi...

Bolest ramene v klidu

Dobrý den, již přes půl roku trpím ne příliš intenzivní bolestí ramene. Bolest...

Reklama
Zavřít