Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Přeočkování proti žloutence A

Očkování Veronika . 29.12.2007 redakce uLékaře

Byla jsem očkována na žloutenku A v r.1996,přeočkování v r.1997. Je nutné nějaké další přeočkování a kdy? Mnohokrát děkuji.

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, ochrana proti žloutence typu A by měla přetrvávat 10 let po podání posilovací dávky (tu jste dostala vroce 1997). Tj.v roce 2007 lze uvažovat o opakování očkování.

Související dotazy

Očkování proti žloutence A
Dobrý den, chtěla bych Vás požádat o názor, zda očkovat...
Přeočkování proti hepatitidě B
Dobrý den, v minulosti jsem byla očkovaná proti hepatitide...
Tetanus, přeočkování
Dobrý den, mám crohnovou nemoc tlustého střeva (už...
Přeočkování proti hepatitidám a tetanu
Dobrý den, prosím o vysvětlení, jak je to s délkou...
Přeočkování proti meningokokovi u dětí
DOBRÝ den, Chtěla bych se zeptat na názor ohledně...
Přeočkování proti klíšťové encefalitidě po 6ti letech
Dobrý večer, chtěla bych se nechat přeočkovat proti...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Přeočkování proti tetanu

Dobrý den, má praktické lékařka mi tvrdila, že přeočkování proti tetanu stačí...

Přeočkování proti tetanu


Přeočkování proti tetanu

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na přeočkování proti tetanu - byla jsem očkovaná...

Přeočkování proti tetanu

Dobrý den, moje poslední přeočkování proti tetanu proběhlo v roce 1991. Když...

Přeočkování proti tetanu

Dobrý den, v roce 2001 jsem byla přeočkovaná proti tetanu a bylo mi řečeno,...

Přeočkování proti tetanu

Dobrý den, můžete mi, prosím, poradit? Mám 62 roků a šla jsem na preventivní...

Přeočkování proti Tetanu

Dobrý den,je mi 32let ... Měl jsem dostat na přeočkování 3 vakciny proti tetanu......

Přeočkování proti tetanu po 12 letech

Dobrý den, naposledy jsem byla očkována před 12 lety proti tetanu. Je nutné...

Přeočkování proti tetanu před operací

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, když jdu na vyndání krčních mandlí a mám z...

Přeočkování proti tetanu.

Přeji hezký den.Včera jsem byl na přeočkování proti tetanu po 15 letech.Očkování...

Přeočkování příušnic.

Dobrý den, mám 16-letého syna a v našem městě se vyskytly příušnice, obávám...

Přeočkování tetanu

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli je nutné se nechávat narychlo přeočkovávat...

Přeočkování Tetanu

Dobrý den, je to už 12 dní, co jsem byl na přeočkování proti tetanu. Je mi...

Přeočkování tetanu

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na přeočkování tetanu. Syn má nyní 5 let a...

Přeočkování tetanu u dětí

Prosím o radu,jak je to s přeočkováním tetanu u dětí.Mám dceru,která je narozena...

Přeočkování zarděnky a těhotenství

Dobrý den, jsem 22. týden těhotenství. dcera má jít v průběhu měsíce na přeočkování...

Přeočkování-klíšťová encefalitida

Dobrý den, prošvihla jsem o půl roku přeočkování dcery po třech letech na klíšťovou...

Přepadávání z bříška na zádíčka

Naše holčička (nar. 13.1.2015) ráda přepadává z bříška na záda chodíme k fyzioterapeutce...

Přepažená blána

Dobrý den Je mi 17 let s s přítelem by jsme se chtěli pokusit o náš první pohlavní...

Přepažená děloha a těhotenství

Dobrý den, po vyšetření ultrazvukem mi doktor řekl, že mám přepaženou dělohu,...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Turbinoplastika


MUDr. Věra Kaplanová

Ordinace PL pro dospělé

MUDr. Petr Štěpánek

Praktický lékař pro dospělé

Časté chození na velkou doprovázející bolest břicha


Jak včas odhalit příznaky klíšťové encefalitidy?


MUDr. Jaroslav Bělohlávek

Praktický lékař pro děti a dorost

Co se děje v těle po zanechání kouření?


Vyšetření nemocí přenášených pohlavním stykem


Bolest páteře


MUDr. Hana Šípová

Kožní ambulance

Zvýšená štítná žláza a zvýšený cholesterol


Suchý žalud a není tak narůžovělí


Strach z epidemií? Očkováním chráníme svoji budoucnost


Divny pocit po prvnim pohlavnim styku


Říhání


Prošlá antibiotika


MUDr. Richard Utler

RAPAX Medical s.r.o.

Dexona injekce


Atopický ekzém se s každým povoláním nesnese


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×