Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Rakovina

Gynekologie lenka . 2.5.2009 redakce uLékaře

Dobrý den. Již od 12 let mám různé formy poševních výtoků. jednou se svěděním,bez svědění, ale výtok je stále. Dle svého lékaře patřím k ženám, které jej mají chronicky. Může tot být důvod pozdější rakoviny spodku? A druhý dotaz, vzhledk k tomu že jsem bulimik (dlouhá léta) mohu mít rakovinu žaludku? Dost často trpím plynatostí, ale jiné potíže nemám. Velmi děkuji

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, Lenko! Výtoky a bulimie mohou dosti pravděpodobně souviset. Doporučuji Vám podrobit se komlexní léčbě vč.psychoterapie a konsultovat lékaře celostní (holistické) medicíny, který s chronickými výtoky bude pracovat jiným způsobem, nežli předepisováním antimykotik.

Související dotazy

Je to rakovina?
Dobrý den při sonu eveho podpaží skoro u prsa mi žekli,...
Rakovina kostí
Dobrý den,chci se zeptat léčíte také rakovinu kostí...
Rakovina jazyk
Dobrý den, Mám nažloutlý jazyk a občas kouřím.. bojím...
Pannenství a riziko rakoviny
V době, kdy byli lidem rozesílány zvací dopisy k preventivním...
Rakovina prostaty
Je možné se současně zbavit rakoviny prostaty a častého...
Rakovina pankreatu
Dobry den pani doktorko ;) Potrebuji pomoci. Pisi...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Radiologie - bezpečná dávka RTG

Dobrý den, v posledním roce mě potrápily záněty vedlejších nosních dutin a zuby,...

Radioterapia a onkologicke ochorenie

Dobry den, zaujimalo by ma, ci je 2 roky po operacii vajecnika /dg.56/ kontraindikacia...

Radioterapie

Dobrý den, chtěla bych Vás poprosit o Váš názor na dovolenou u moře 2 měsíce...

Radioterapie mozku

Dobry den pani Doktorka. Môj priatel českymluvici 22 lety bulhar ktory žije...

Radon

Dobrý den může mít děti chlap který dělá v podzemí s radonem a popřípadě bude...

Rady

Dobrý den, je mi 44 let, nedávno mi lékař diagnostikoval Dorsální protruzi ploten...

Ragády jazyka

Dobrý den paní doktorko, chtěl bych se zeptat na příčinu,od roku 2014 pozoruji...

Rajčata

Dobrý den, hrozí mi nějaké zdravotní potíže při konzumaci rajčat 500 - 600 g...

Rak?

Stvrdlá piha, tlak při běhu, ..ze to není rakovina? :, ( mam tam nějaký cerny...

Rak?

Stvrdlá piha, tlak při běhu, ..ze to není rakovina? :, ( mam tam nějaký cerny...

Rakovina

Dobrý den! Moje babička má už rok rakovinu. Začalo to tím, že ji vyřízli pigmentovou...

Rakovina

Dobrý večer, mám takový dotaz, v podslední době mě trápíjedna věc. Moje maminka...

Rakovina

Dobrý den moje maminka měla rakovinu tlustého střeva a zemřela ve věku 61 let....

Rakovina

Dobrý den potřebovala bych poradit.Dotaz se týká má tchýně je jí 52let a v říjnu...

Rakovina

Dobrý den. Mám podezření..teda strach spíše, že mám rakovinu či obdobné onemosnění....

Rakovina

Dobrý den, mám takový dotaz. Moje maminka zemřela na rakovinu vaječníků když...

Rakovina

Chtěla jsem se zeptat mému strejdovi padájí vlasy na levé straně má kruch vypadaných...

Rakovina

Dá se žít s rakovinou varlat 1,5 roku bez jakýchkoliv problémů ? Docela by mě...

Rakovina

Dobrý den, mám prosbu. Byl jsem u urologa a v lékařské zprávě mám napsáno toto:...

Rakovina

Dobry den Moc vas zadam o radu.Mam problem s opuchem leve ruky a take nohy.Lekari...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Turbinoplastika


MUDr. Věra Kaplanová

Ordinace PL pro dospělé

MUDr. Petr Štěpánek

Praktický lékař pro dospělé

Časté chození na velkou doprovázející bolest břicha


Jak včas odhalit příznaky klíšťové encefalitidy?


MUDr. Jaroslav Bělohlávek

Praktický lékař pro děti a dorost

Co se děje v těle po zanechání kouření?


Vyšetření nemocí přenášených pohlavním stykem


Bolest páteře


MUDr. Hana Šípová

Kožní ambulance

Zvýšená štítná žláza a zvýšený cholesterol


Suchý žalud a není tak narůžovělí


Strach z epidemií? Očkováním chráníme svoji budoucnost


Divny pocit po prvnim pohlavnim styku


Říhání


Prošlá antibiotika


MUDr. Richard Utler

RAPAX Medical s.r.o.

Dexona injekce


Atopický ekzém se s každým povoláním nesnese


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×