Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Říznutí do prstu

Standik . 10.8.2015 redakce uLékaře

Dobrý den při rozkrajovaní jsem se omylem řízl do prstu nevím zda jít k lékaři či nikoliv abych se nestrapnil v příloze vám zasilam fotografií jak rána vypadá jestli je to na šití či nikoliv děkuji za odpověď

Odpovídá:

MUDr. Šárka Králíková

Specializace: Chirurgie a traumatologie Pracoviště: I. chirurgická klinika Všeobecné fakultní nemocnice v Praze

Dobrý den, z fotografie se mi zdá, že rána hluboká není, nebude nejspíše problém s jejím zahojením. Navíc šití rány se provádí do šesti hodin po úraze, poté se již šití neprovádí, je velká pravděpodobnost rozpadu rány a dalších komplikací.

Související dotazy

Riznuti
Dobry den, pokud masturbuji a mam na ruce riznuti (1...
Malátnost po říznutí
Dobrý den, nevím čím to je, jsem dárce krve a před...
Zánět na prstech
Dobrý den, na dvou prstech ruky se mi udělali jakoby...
Říznutí do prstu
Dobrý den, přítel se silně říznul do prstu, krvácení...
Říznutí do prstu
Dobrý den, řízla jsem se těsně pod nehtem a zastavila...
Červené tečky na prstech
Dobrý večer prosím o radu, na člancích prstu né na...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Řitní trhlinka

dobrý pozdní večer, mám zde takový krátký dotaz, je možné , aby řitní trhlinka...

Řitní trhlinka

Dobry den už jsem jeden dotaz odeslal byl to dotaz s čislo#246816 ...takže chci...

Řízení antikoncepce

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Když mi muj gynekolog predepsal antikoncepci...

Řízení antikoncepce

Dobrý den, od července 2016,kdy mi naposledy měla být píchnuta depo provera,...

Řízení antikoncepce

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat... Začala jsem brát HA Katyu. Po 21 dnech jsem...

Řízení menses

Dobrý den, beru léky Tezeo 40, Godasal, Agen 5 a Euthyrox 50 mohu kvůli dovolené...

Řízení menstruace

Dobrý den, v sobotu jsem ukončila užívání antikoncepce Azalia. Při jejím užívání...

Řízení pod vlivem návykových látek

dobrý den, v pondělí mě po cestě z práce zastavily policajti a dali test na...

Říznutí

Dobry vecer,pritelkyne se rizla pri holeni pred dvema dny.Dnes jsme zjistili,ze...

Říznutí do nehtu

Dobrý den, když jsem se holila, zajela jsem si omylem žiletkou přes prst na...

Říznutí do prstu

Dobrý den, řízla jsem se těsně pod nehtem a zastavila krvácení, které bylo...

Říznutí do prstu

Dobrý den, přítel se silně říznul do prstu, krvácení se zastavilo, rána je...

Říznutí do znaménka

Dobrý den, před třemi dny jsem se při holení řízl do miniaturního znaménka na...

Říznutí miminka do hlavičky při císařském řezu

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je běžné, aby u akutního císařského řezu...

Říznutí o flašku- mám AIDS?

Dobrý den, je mi 14 let a chtěl bych se vás na něco zeptat. Asi před týdnem...

Říznutí o starou žiletku

Vážený pane doktore, či paní doktorko, ráda bych Vás požádala o radu. Při...

Říznutí při holení penisu

Dobrý den Včera večer se mi stala taková komická událost. Při holení jsem...

Říznutí v oblíčeji o závoru

Dobry den,asi pred tydnem jsem se zranila v praci,Rizla jsem se o zavoru smerem...

ŘP

Dobrý den, rád bych se Vás zeptal, zda profesní řízení se vztahuje i na řízení...

ŘP

Dobrý večer, chci se vás jen zeptat, jak probíhá vyšetření u lékaře když chci...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Křeče v žaludku při požití jídla nebo pití


Mám 14 let a mám problém s přetažením předkožky při erekci


Sportovní aktivita po prodělaném infarktu


Tuhnutí lýtek


Svědění těla


Antikoncepce a antibiotika


Změna léků


Opakovaná zlomenina zánártní kosti


Bulging disku

dobry den chcel bz som sa opytat na postup ako dalej ci je nutna operacia.MR...

Tezka diskopatie

prosim vas,lekar mi diagnostikoval tezkou diskopatii-mohl by jste mi prosim...

Warfarin a aloe vera


Potíže s trávením


Nákaza dětí psí škrkavkou


Menzes po kyretáži, negativní těhotenský test, "NĚCO" na UTZ


Bolesti v tříslech a kříži


MUDr. Jaroslav Sedláček

Urologická a chirurgická ambulance

Jazyk - křeče


MUDr. Tomáš Mikula

Odborný lékař diabetologie

Může být reálně test opravdu již pozitivní?


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×