Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Spineni, oddálení menstruace

sinny . 23.2.2014 redakce uLékaře

Dobrý den, beru pul roku antikoncepci Lunafem. Chtela jsem si posunout menstruaci, tak jsem začala brat další plato bez prestavky, avsak po 2.pilulce jsem začala spinit. Muze to byt priznak snizene účinnosti? Děkuji

Odpovídá:

MUDr. Jan Sládeček


Při začátku kontinuálního užívání se špinění může vyskytnout,pokračujte dále v užívání, účinnost by neměla bát snížena. Příjemný den

Související dotazy

Oddálení menstruace
Dobrý den, za 14 dní mám jít na artroskpii kolene....
Oddálení menstruace
dobry vecer mam otazku jedu na dovolenou a potrebuji...
Oddálení menstruace
Dobry den, dceri je 14 let, prosim muze uzivat Ogametril...
Oddálení menstruace
Dobrý den. Ráda bych se zeptala na podrobnosti ohledně...
Oddálení menstruace
Dobrý den,chtěla sen se zeptat jaky doporučujete prášky...
Oddálení menstruace a bolest bradavek
Dobrý den, chtěla bych se zeptat rozhodila jsem si...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Spineni pred menstruaci

dobry den, delsi dobu me trapi spineni pred menstruaci asi 8 dni a silny predmenstruacni...

Spineni pri styku

dobry den prosim o radu co delat....pred asi 5 dny jsme s pritelem meli pohlavni...

Spineni uprostred cyklu

Dobry den pane Doktore, protoze jsem v soucasne dobe v zahranici a domu do...

Spineni v 8tt

Dobrý den chtěla bych se zeptat, jsem v 8 tt . Ve 4 tt jsem začala slabe špinit...

Spineni v tehotenstvi

Dobry den,chtela jsem se zeptat na vas usudek o mem problemu. Me prvni tehotenstvi/od...

Spineni v tehotenstvi

Dobry den pane doktore omlouvam se nevsimla jsem si ze jsem zapomela zadat stari...

Spineni v tehotenstvi

Dobry den pane doktore mam prosim vas takovy dotaz byla jsem hospitalizovana...

Spineni v tehotenstvi

Dobry den, sve gynekolozce se nemohu dovolat a tak se obracim na vas, jelikoz...

SPINENI-TEHOTENSTVI?

Prosím o radu. Je mi 23, už několik let užívám HA Tri-minulet, teď mám již týden...

Spineni, nechtene tehotenstvi?

Dobry den. Dnes, tj. 28.3.2016 beru 10.prasek z 1.platicka antikoncepce Mistra...

Spinenie

Dobry den, nechapem co sa deje. Menzes som dostala nacas az na to ze som ich...

Spinenie pred menstruaciou

Dobrý den, Mam 24 rokov, bez deti. Dlhe spinenie (vyse 10 dní) sa mi objavilo...

Spineniý

Dobrý den, chtěla jsem se Vás zeptat na můj problém , který se týka antikoncepce....

Spinim mezi menstruacnim cyklem

Dobry den.Chtela bych se zeptat.UZ 4 roky beru antikoncepci ale posledni 2 a...

Spiroergometrie

Dobrý den, nevím přesně na koho se s tímto dotazem obrátit. Trpím několik let...

Spiroergometrie

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat protože jsem laik nerozumím tomu jak to je...

Spirometr a přenos infekce

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat na mou obavu.Dýchala jsem do spirometru po dvou...

Spirometrie

Dobrý den, chtěl bych Vás požádat o zhodnocení výsledků ze spirometrie, které...

Spirometrie

21.3.2016: Dobrý den, chtěla bych se zeptat na výsledky spirometrie - IVC...

Spirometrie

Dobrý den, chtěla bych se zeptat ohledně manžela. Byl na plicním oddělení kvůli...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Turbinoplastika


MUDr. Věra Kaplanová

Ordinace PL pro dospělé

MUDr. Petr Štěpánek

Praktický lékař pro dospělé

Časté chození na velkou doprovázející bolest břicha


Jak včas odhalit příznaky klíšťové encefalitidy?


MUDr. Jaroslav Bělohlávek

Praktický lékař pro děti a dorost

Co se děje v těle po zanechání kouření?


Vyšetření nemocí přenášených pohlavním stykem


Bolest páteře


MUDr. Hana Šípová

Kožní ambulance

Zvýšená štítná žláza a zvýšený cholesterol


Suchý žalud a není tak narůžovělí


Strach z epidemií? Očkováním chráníme svoji budoucnost


Divny pocit po prvnim pohlavnim styku


Říhání


Prošlá antibiotika


MUDr. Richard Utler

RAPAX Medical s.r.o.

Dexona injekce


Atopický ekzém se s každým povoláním nesnese


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×