Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Štítná žláza

Majabedo . 2.9.2014 redakce uLékaře

Dobrý den, mám již delší dobu zdravotní potíže (únava, bolesti zad a nohou, mravenčení a divné pocity v těle....) Užívám Euthyrox 150mg denně a Zoloft 150mg denně. Nechala jsem si udělat krevní testy ( borelioza negativní, vitamíny Mg, Ca, K, Na v normě, KO+dif. přístrojově - plná krev 96167 KO+diferenciál 5p. # - | | | | A Erytrocyty 4,72 - 3,80 - 5,20 10^12/l | | | | A Hemoglobin 134 - 120 - 160 g/l | | | | A Hematokrit 0,42 - 0,35 - 0,47 | | | | A MCV 88 - 82 - 98 fl | | | | A MCH 28,4 - 28,0 - 34,0 pg | | | | A MCHC 322,0 - 320,0 - 360,0 g/l | | | | A Trombocyty 279 - 150 - 400 10^9/l | | | | A Leukocyty-abs 4,77 - 4,00 - 10,00 10^9/l | | | | Neutrofily-abs 2,81 - 2,28 - 6,80 10^9/l | | | | Lymfocyty-abs 1,33 - 1,00 - 3,30 10^9/l | | | | Monocyty-abs 0,39 - 0,12 - 1,00 10^9/l | | | | Eozinofily-abs 0,11 - 0,00 - 0,50 10^9/l | | | | Bazofily-abs 0,03 - 0,00 - 0,20 10^9/l Neutrofily 58,8 - | | | | 57,0 - 68,0 % Lymfocyty 27,8 - | | | | 25,0 - 33,0 % Monocyty 8,1 - | | | | 3,0 - 10,0 % Eozinofily 2,4 - | | | | 0,0 - 5,0 % Bazofily 0,5 - | | | | 0,0 - 2,0 % hodnoty TSH 0,02 a T4 volný 26,40 Prosím o Váš názor o jaký zdravotní problém by se mohlo jednat. Děkuji M.V.

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Milá Markéto, podle hodnot hormonů štítné žlázy jste lehce předávkovaná Euthyroxem, na mírném snížení dávky se domluvte s tím, kdo Vám vede léčbu. Vaše potíže to však pravděpodobně nezpůsobuje. Na dalším došetření se domluvte s praktickým lékařem, takto na dálku bez podrobné anamnézy a vyšetření opravdu poradit nelze. Držím palce, ať problém brzy vyřešíte.

Související dotazy

Štítná žláza
Dobrý den, 9.12.16 mi byla vyoperována štítná žláza...
Štítná žláza
Dobrý den, 12 měsíců jsem podstupovala intenzivní...
Zvětšená štítná žláza
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, co znamená nález...
Štítná žláza hubnutí
Dobry den. Mám dotaz ohledně štítné žlázy už dva roky...
Štítná žláza
Dobrý den, prosím o přeložení nálezu pro laika. viz...
Neplodnost, štítná žláza
Štítná žláza. Dobrý den, je mi 26 let a snažíme...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Štípnutí, které přetrvávalo nezvykle dlouho

Dobrý den, po štípnutí, které přetrvávalo nezvykle dlouho (týden) příznaky odezněly....

Štítná žláza a otěhotnení

Dobrý den. Mám nově diagnostikovanou hypofunkci ŠŽ beru Letrox 50 ob den 1-0-0...

Štítná zlaza

Dobrý den mám difúzní netoxickou strunu 9 .3 jsem objednána na operaci operace...

Štítná zlaza

Dobrý den chtěla bych znát vas názor testy SZ tsh 0,049 a t4 11,6 puls 120 min...

Štítna zľaza

Dobrý deň. Mám 36 rokov a od svojich 12 rokov mám diagnostikovanú nodóznu strumu....

Štítná zlaza

Dobrý den,prosím vas o překlad lékařské zprávy mamky.Záchyt heperthyreozy bez...

Štítna zlaza hodnota

Dobrý den. chcel aby som sa Vas opytat bola som u endokrinologicky na šťítnu...

Štítná žáza a HA

Dobrý den chtěla bych se vás zeptat když mě nedavno zjistily hypofunkci štétné...

Štítná žáza a její vyšetření

Dobrý den, byla mě náhodně zjištěny vyšší hladina TSH a to 6,4.U lékaře jsem...

Štítná žláha a těhotenství

Dobrý den, Jsem v 7tt těhotenství, 7 let se léčím se štítnou žlázou a beru...

Štítná žláza

Dobry den . Chtela bych se zeptat .. Uz od malicka nemam stitnou zlazu .....

Štítná žláza

Dobrý den, nechala jsem si vyšetřit štítnou žlázu a doktorka mi přes telefon...

Štítná žláza

Dobrý den ,mám dotaz , zda je možné mít problémy se šť. žlázou ,pokud mám v...

Štítná žláza

Dobrý den.Mám zvýšenou funkci štítné žlázy a uzly o velikosti 1,5cm.Beru euthyrox...

Štítná žláza

Dobrý den, každý rok chodím na endokrinologické vyšetření,moje hodnoty byly...

Štítná žláza

Dobrý den, píši ohledně dcery 7 let. Já sama (36 let) mám onemocnění štítné...

Štítná žláza

Dobrý den, prosím zajímalo by mě, zda hodnoty štítné žlázy TSH 7,875 a fT4 12,77...

Štítná žláza

Dobrý večer paní doktorko, chtěla bych se zeptat, co znamenají hodnoty vyš.štízné...

Štítná žláza

Dobrý den, asi před dvěmi lety jsem byla na vyšetření štítné žlázy..doktor mi...

Štítná žláza

Dobrý večer,chtěla jsem se zeptat co mám dělat. Mám poruchu štítné žlázy. Před...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bulka na penisu

Dobrý den , jedná se o podkožní bulku na pohmat je polotvrdá... viz foto. Diky

Chlamydie

Dobrý večer, vyšel mi pozitivní test na pohlavně přenosné chlamydie. Nyní užívám...

Co byste měli říct dětem, než vyrazí na tábor

Balení na letní tábory se blíží. Stejně důležité jako vybavit děti správným...

Hormonální antikoncepce slaví „šedesátku“. Jak se za tu dobu změnila?

Hormonální antikoncepce patří k základním metodám plánovaného rodičovství, ale...

Antibiotika Nitrofurantoin a HA Sunya

Dobrý den,chtěla bych se zeptat.Beru antikoncepci Sunya,byla jsem s ní na konci...

Zvětšená lymfatická uzlina na krku

Dobrý den chtěla bych se zeptat na zprávu ze sono vyšetření mého syna, kde jsme...

MUDr. Dagmar Valečková

Praktický lékař pro děti a dorost

PhDr. Blanka Pöslová

Klinická psychologie

Popis z MR

Dobrý den p. doktore, prosím o vysvětlení nálezu z MR...snížený signál disku...

Pálení pochvy při sexu

Dobrý den. Potřebovali bychom poradit s následujícím problémem. Partnerka (20...

Adopce dítěte: nelehký proces s krásným výsledkem

Adopce neboli osvojení je jednou z možností, jak se stát rodiči v případě, že...

Antikoncepce a průjem

Dobrý den, půl hodiny po spolknutí HA Lindynette jsem měla jednorázový průjem,...

Cvičte jógu, bojujete tak proti křečovým žilám

Trpíte-li tímto zdravotním problémem, pak můžete často pociťovat bolest, únavu...

29. 2. je výjimečný den – Den vzácných onemocnění

Více než 80 zemí po celém světě se rozhodlo připojit ke Dnu vzácných onemocnění...

Artróza kolene a bolest lýtka

Dobrý den, mamince 80 let diagnostikovali artrozu kolene 4 stupně. Každé...

Otok penisu po styku

Dobrý den. Mám menší intimní problém.Po pohlavním styku s mojí přítelkyní...

Těhotenství po šestinedělí

Dobrý den jsem po šesti nedělí je možné otěhotnět ??? A jestli ano může se jít...

Krvácení z konečníku

Dobrý den, po porodu se u mě objevily hemeroidy a malé prasklinky končníku,...

Při chřipce vsaďte na houby, česnek a bezinkovou šťávu

Chřipka je poměrně závažné onemocnění, které se právě v těchto dnech dostává...

Inzerce
Poslat e-mailem
{}
Inzerce
×