Zavřít
uLékaře
Stáhněte si mobilní aplikaci uLékaře.cz
Lékařská poradna a objednání
Nainstalovat
Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Syfilis

Sex Denisa 24.12.2016

Dobrý den. Po nechráněném styku jsem byla léčena pro syfilis. Ale neměla jsem žádné příznaky. Jen zvětšené uzliny na tříslech. Léčena jsem byla 15 dní penicilinem. Je možné, abych byla po léčbě stále infekční? A je možné, aby léčba nezabrala? Děkuji.

Odpovídá lékař:

mjr. MUDr. Denisa Gottvaldová


Dobrý den,

v dnešní době je hodně bakterií na antibiotika rezistentní, léčba poté nemusí vždy zabírat. Pokud to tak bylo ve Vašem případě, můžete být nadále infekční. Kontrolní testy by Vám měl provést dermatovenerolog u kterého jste v péči.

S pozdravem, MUDr. Gottvaldová

Související dotazy

Syfilis
Dobrý den, prosím o odpověď ohledně krevních testů...
Syfilis
Dobrý den, prosím Vás může se stát, že bych přehlédla...
Syfilis
Dobrý den, před 2,5 lety mě jeden muž dal francouzský...
Syfilis?
Chci se zeptat, na zadku a ze predu se mi delaji takove...
Syfilis
Dobrý den, v partnerském vztahu jsem měl po dobu několika...
Syfilis?
Syfilis Dobrý den,zhruba před měsícem jsem měla nechraneny...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Syfilis

Na koreni penisu sa mi spravil drobny vriedok. Na pohmat tuhy o veľkosti cca...

Syfilis

Dobrý den, mám dlouhodobé problémy s lupy, začervenalý šourek(doktor mi na to...

Syfilis

Dobrý den, třemi týdny jsem měl chráněný pohlavní styk s ženou o které jsem...

Syfilis

Chcel by som sa ešte spýtať ci je mozna nakaza syfilisom slinami pri oralnom...

Syfilis

dobrý den chtěla jsem se zeptat před necelým rokem se mi mezi stydkými pysky...

Syfilis

Dobrý den, chci se zeptat když beru antibiotika na syfilis tak po jaké době...

Syfilis

Dobrý den, mám hrozný strach, že mám syyfilis. Ted mam pritele a jsem mu věrná...

Syfilis

Dobry den, je mozne mit syfilis aniz by zdurely lymfaticke zlazy? Popripade...

Syfilis

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat, asi před 4 rokama jsem prodělala syfilis, byla...

Syfilis

Dobry. Zistili mi syfilis z krvnej skusky. Mal som aj priznaky a to jednu bodku...

Syfilis

Dobrý den asi před 3 měsíci jsem měl nechráněný pohl. styk a asi před měsícem...

Syfilis

Dobrý den, prosím Vás může se stát, že bych přehlédla první nebo druhé stádium...

Syfilis

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, je-li možné být nakažený syfilitidou, pokud...

Syfilis

Dobrý den. Chtěl bych se zeptat. v Lednu tohoto roku jsem se léčil se Syfilisem...

Syfilis

Dobry den, mam podezreni na syfilis. Chtel bych se zeptat jesli je nutna lecba...

Syfilis

Dobrý den, u kořene jazyka to mam trochu zarudle žádný tvrdý vřed jsem nenahmatal,...

Syfilis

Dobrý den. Před 6 týdny jsem měl rizikový, ale chráněný sex.Asi dva týdny mám...

Syfilis

Měl jsem nechráněný pohlavní styk s neznámou dívkou a hned druhý den se mi udělal...

Syfilis

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli existuje možnost přenosu syfilis líbáním....před...

Syfilis

Dobrý den v roce 2002 jsem byla přeléčena na Syfilis,ne penicilinem jelikož...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Ca děložního čípku

Dobrý den ,mám velkou pravděpodobnost ,že mám rakovinu děložního čípku a čekám...

Zarudnutí penisu

Dobrý den, na penisu se mi objevila malá bulka, okolo které je kůže rudá, až...

Otok břicha po abdominální hysterektomii

Paní doktorko, chtěla jsem se zeptat,jak dlouho asi trvá otok břicha po abdom.hysterektomii...

Šlápnutí na hřebík


Hemoroidy


Bolesti krční páteře a následné zvýšení krevního tlaku

Dobrý den manžel má recidivujici ataky vertiga v.s.cervikogenni etiol při bloku...

Mravenčení končetin

Dobrý den, obracím se na Vás s dotazem, jelikož běhám po doktorech již od listopadu...

Geograficky jazyk??

Dobry den, uz roky se mi napr. po kyselem, rajcatech, ananasu a vubec po cemkoli...

Bolesti při změně polohy hlavy

Dobré odpoledne, chtěla bych se zeptat na pár příznaků které trápí mého anglicky...

Akne

Dobrý den, tento rok mi bude 50 let. Mám citlivou, problematickou plet s vyskytem...

Zpoždění menstruace


Injekce proti srážlivosti krve

Dobrý den, mám dotaz ohledně podávání injekcí proti srážení krve např. Fraxiparinu...

Bílé kousky ve stolici

Dobry den pane dokzore/ pani dokzorko. Vcera jsem byl na velké a protoze si...

Chřipka a bolest zad

Dobrý den, mám nejspíš chřipku byla jsem i u doktorky a ta mi to taky řekla...

Salmonelóza

Dobrý den, před necelým týdnem jsem dostal salmonelozu. Měl jsem vysoké horečky...

Zlatý stafylokok v pochvě

Dobrý den, už několik let mám problém se zapáchajícím výtokem z pochvy. Gynekolog...

Moje přítelkyně má zánět dělohy

Dobrý den mám dotaz.. Moje přítelkyně má zánět dělohy bere na to antibiotika...

Rakovina děložního čípku a sex

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli opravdu nemohu mít pohlavní styk když...

Akne

Dobry den chci se zeptat co to je, už třetí den mám na obličeji na bradě pupínek,...

Funkgování antikoncepce a hnědý výtok

Dobrý den pane doktore, mám na Vás dva dotazy. Tím první je fungování mojí antikoncepce....

Reklama