Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Těhotenský test

Gynekologie Monika 18.3.2017

Dobrý den, chtěla bych se zeptat když jsem měla pohlavní styk 14.3 a 18.3 jsem si zkoušela test a nic je to moc brzo ? Mam si ho ještě udelat později ? A za jak dlouho ?

Odpovídá lékař:

MUDr. Veronika Horáková


Dobrý den, ano, myslím si že to určitě bylo časně na těhotenský test, ty nejcitlivější testy pro časnou diagnostiku těhotenství lze použít již první den očekávané menstruace, která se nedostavila, s pozdravem, Dr. Horáková

Související dotazy

Těhotenský test
Dobrý den, chtěla by jsem se zeptat, mám 5 dní zpožděnou...
Negativní těhotenský test
Dobrý den, Včera jsem si dělala těhotenský test sedmý...
Pozitivní těhotenský test a ultrazvuk
Dobrý den prosím o vysvětlení těhotenský test ukázal...
Těhotenský test
Dobrý den, chtěla bych se zeptat od 8.1 do 13.1 sem...
Těhotenský test
Dobrý den, už je to 8 dní od očekávané menstruace....
Těhotenský test
Dobrý den, chci se zeptat s přítelem bychom chtěli...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Těhotenský test

Dobrý den, moc Vám předem děkuji za odpověď, ale jsem nezkušená! Prosím Vás,...

Těhotenský test

dobry den chtela bych se zeptat mesic jsem nedostala mesicky dnes jsem si...

Těhotenský test

Dobrý den, je těhotenský test s citlivostí 10ml po 17dnech od možného početí...

Těhotenský test

Dobrý den, potřebovala bych poradit. K lékaři jsem objednaná, ale přeci jen...

Těhotenský test

dobrý den chtěla bych se zeptat vyšel mi pozitivní test je tam sice slabá čárka...

Těhotenský test

Dobrý den, na internetovem fóru jsem zjistila, že žena zjistila těhotenství...

Těhotenský test

Dobrý den,chci se zeptat kdy je nejlepší si udělat těhotenský test.Je na to...

Tehotensky test

Chtěla bych se zeptat 1.4. Jsem měla pohlavní styk, přítel hned po ejakulaci...

Těhotenský test

Dobrý den. Beru antikoncepci EVRA.Nalepování a sejmutí náplasti vždy dělám ve...

Tehotensky test

Dobrý den, mam dotaz na tehotenskem testu se mi 2. Carka objevila uplne slabounce...

Těhotenský test

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda se mohu spolehnout na těhotenský test...

Těhotenský test

Dobrý den, s přítelem se snažíme o miminko. V pátek 17.6. jsem měla dostat menstruaci,...

Těhotenský test

Dobré odpoledne. Chtěla jsem se zeptat jestli může ovlivnit Těhotenský test-jídlo,pití?Děkuji...

Těhotenský test

Dobrý den chtěla jsem se zeptat jestly si můžu udělat těhotenský test když mírně...

Těhotenský test

Dobrý den, chtěla bych se zeptat od 8.1 do 13.1 sem měla svojí menstruaci...

Těhotenský test

Dobrý den, do kdy si mohu nejpozději udělat těhotenský test? Mám na mysli jestli...

Tehotensky test

Dobry den pane doktore, na internetu se na ruznych poradnach dozvidam jine...

Těhotenský test - slabá čárka

Dobrý den, od ledna letošního roku se snažíme o miminko. Cyklus mám pravidelný...

Těhotenský test 15 dní po styku negativní

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Jsem 15 den po nechráněném styku, antikoncepci...

Těhotenský test 17 dní po styku, můžu věřit negativnímu výsledku?

Dobrý den paní doktorko, dá se věřit těhotenskému testu (Lady MAX test, citlivost...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Cervikální dysplázie

Dobrý den, podstoupila jsem konizaci děložního čípku + kyretáž děložního hrdla,...

Zvětšené uzliny

Dobry den, Pisi s dotazem ohledne zvetsene uzliny na krku - v oblasti kyvace...

Stav po trhání zubů


Těhotenství a žlutý výtok


Paralen a alkohol

Moji hloupí přátelé mi jeden večer při večírku nastrouhali do drinku 4 paraleny...

Infekce

Dobrý den, je mi 21 let, posledni dva týdny mývám 2-3 denně návaly horka...

Bolest břicha a průjem

Dobrý den, 3 den mám bolest břicha po jídle.. stolici mám polovičně průjmovou,...

Tenaxum

Dobrý den pane doktore, je mi 38 let a asi 3 měsíce mi byl opakovaně naměřen...

Hypertrofie předkožky

Dobrý den, Měl bych dotaz ohledně dlouhé předkožky. Vždycky jsem si myslel,...

Zlomenina III. nártní kosti

Dobrý den, Lékař (chirurg) mi diagnostikoval únavovou zlomeninu III. nártní...

Jak se prosím projevuje kapavka v ústech?

Dobry den, jak se prosim projevuje kapavka v ustech? Pred cca tremi tydny jsem...

Nadýmání


Neurologické potíže po užívání Medrolu


Silný hnědý výtok před menstruací


Tep v uchu

Vážený pane doktore, asi 2 roky mně hučí v až duní v uchu, nyní slyším asi 3...

Zastavení menstruace

Dobrý den, v sobotu ráno jsem dostala menstruaci, tak jsem si večer vzala...

Pálení žáhy

Již několik let mi trápí pálení žáhy na kterou užívám ráno Lanzul a večer Ranisan...

ASK kolene

Dobrý den, 13.3.2017 jsem byla na ASK kolene. výkon: AS kolene debridement,shaving...

Alergická kopřivka

Dobrý den , před par dny se mi na obou rukou objevily male pupínky které skoro...

Urikemie

Dobrý den paní doktorko, mám jen takový dotaz, který se týká hladiny kyseliny...

Reklama
Zavřít