Zavřít
uLékaře
Stáhněte si mobilní aplikaci uLékaře.cz
Lékařská poradna a objednání
Nainstalovat
Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Těhotenství?

Gynekologie Lucie 10.5.2017

Dobrý den,
pátý den mé menstruace jsme měli s přítelem pohlavní styk, bohužel nám praskl kondom takže se do mě udělal (omlouvám se za ten výraz). Do dvanácti hodin jsem si vzala postinor (podle návodu). Jaká je pravděpodobnost otěhotnění? Popřípadě kdy si můžu udělat první těhotenský test s největší šancí na správný výsledek?

Odpovídá lékař:

MUDr. Veronika Horáková


Dobrý den, jednalo se o 5. den ovulačního cyklu, Postinor jste užila ve stanovené lhůtě do 72 hodin po styku, riziko otěhotnění je minimální, pokud chcete mít jistotu, časný těhotenský test lze provést již první den očekávané další menstruace, s pozdravem, Dr. Horáková

Související dotazy

Těhotenství
Dobrý den, chci se zeptat na vhodnost cestování letadlem...
Těhotenství
Dobry den. V březnu 2016 se mi po 3. císařském řezu...
Nové těhotenství
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat před 14 dny v ranném...
Těhotenství?
Dobrý den, antikoncepci jsem brala asi tak rok a půl...
Těhotenství?
Dobrý den,chtěla bych se zeptat mám vynechání menstruace...
Těhotenství?
Dobry den, chtela bych se zeptat. Beru HA Bonadea a...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Těhotenství?

Dobre odpoledne,jsem 24 DC,zapomela jsem si vzit 3prasek HA a mela jsem nechraneny...

Těhotenství?

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda je možné i při užívání antikoncepce abych...

Těhotenství?

Dobry den, mam dotaz. Podle těhotenskych testů jsem tehotna. Dle poslední MS...

Těhotenství?

Dobrý den, možnost těhotenství či něčeho jiného. 26.4. jsem byla na operaci...

Těhotenství?

Dobrý den. Chci se zeptat, zda mohu otěhotnět poslední den MS? Tedy 14.2. den...

Těhotenství?

Dobrý den pane doktore(ko) chtěla bych se zeptat jaká je šance ze jsem těhotná...

Těhotenství?

Dobrý den, 15 května jsem byla na kyretáži zamlklého těhotenství v 11tt.Zacali...

Těhotenství?

Dobry den, chtěla jsem se zeptat par dni zpět jsem si dělala několik tehotenskych...

Těhotenství?

Dobrý den, můj problém je následující. Již několik dní mne trápí pocit tlaku...

Těhotenství?

Dobrý den, již nějakou dobu užívám antikoncepci yosefinne. Nejsem si však jistá...

Tehotenstvi?

Dobry den, mam k vam dotaz. S pritelem se uz delsi dobu snazime u maleho. Dokonce...

Těhotenství?

Dobry den,chtěla jsem se zeptat. Vedu sexuální život se svým přítelem,beru HA...

Těhotenství?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda je možné, aby moje přítelkyně mohla byt...

Těhotenství?

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli mohlo nastat těhotenství po přerušované...

Těhotenství?

Dobrý den, pane doktore nebo paní doktorko. Chtěla bych se zeptat. Beru HA už...

Těhotenství? a agolutin

Dobrý den, mívám nepravidelnou menstruaci,před 14 dny jsem měla silné bolesti...

Tehotenstvi? Potrat? nebo jen infekce?

Dobry den, pane doktore, mam 28 let, HA neberu jiz 7. rok, nekourim, deti nejsou...

Těhotenství??

Dobrý den, mám dotaz ohledně možného těhotenství. Měla jsem poslední menstruaci...

Těhotenství??

Dobrý den, dneska jsem si dělala těhotenský test a druhý proužek se mi zbarvil,...

Těhotenství??

Dobrý den,mám takový dotaz...Poslední menstruaci jsem měla 16.12.2011 a další...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Rezistence v oblasti varlat

Dobrý den, Je mi 23let, nahmatal jsem si no obou dvou varlatech jakoby na...

Únava a pocity horka

Dobrý den, před 14 dny jsem byl u zubního lékaře na opravování horní pravé čtyřky....

Brnění a tlak v levé tváři

Syn má částečně ulomenou plombu na levé straně, šestka - horní a pod ním kaz....

Oboustranný orální sex s prostitutkou

Dobrý den, prosím o konzultaci venerologie-urologie. Počátek: oboustranný orální...

Bulka v oblasti vnitřní části rtu

Dobrý den. Měsíc mám na puse, resp. zevnitř rtu bulku, viz foto, která nebolí...

Tabár I

Dobrý den. Dnes mi našli na mamografu Středně denzní fibroglandulární strukturu...

Předávkování eutyroxem

Dobry den, asi pred 3 mesici mi byla diagnostikovana snizena funkce stitne zlazy....

Lze Zibor brát současně s Detrelex tabletami


IVF- kdy si udělat těhotenský test?

Dobrý den, dne 24.11. jsem byla na IVF. Dne 7.12. jsem si udělala tehotensky...

IVF s PGD po potratech

Dobrý den, 2x jsem potratila v prvním trimestru (vždy jsem otěhotněla hned v...

Průjem po alkoholu


Lék Zaldiar


Necitlivost jazyku po lokální anestezii

Dobrý den dnes jsem byla trhat zub 38 lékař mi dáseň umrtvil vše proběhlo rychle...

Bolesti břicha, slinivky, malabsorpce


Svědivé pupínky na zadku

mám již delší dobu červené pupínky na zadnici na půlkách někdy to svědí hodně...

Předávkování Euthyroxem

Vážená paní doktorko, nemáte nějaké zkušenosti s předávkováním Euthyroxem? Stalo...

Bolesti tlaky ve spáncích

Dobry den chtěla bych se zeptat mam tlak ve spancich jakoby hlava ve svěraku...

Předávkování euthyroxem

Dobrý den. od lékaře jsem měla naordinovanou dávku euthyrox 75 mg při pobytu...

Čistící prostředky a těhotenství

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na použití čistících prostředků v těhotenství....

Vyrážka po celém těle

Dobrý večer, mám problém. Již několik měsíců se mi objevuje vyrážka po celém...

Reklama