Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Užití Letroxu a těhotenských vitaminů

Endokrinologie lenka 22.5.2013

Dobrý den,
jsem v 10 tt, na endokrinologii jsem dostala 1/2 tablety Letrox 50 (měla jsem FT4 12,59). Mohu při těchto tabletách užívat těhotenské vitaminy s obsahem jodu (např. Femibion)? Děkuji za odpověď.

Lékař uLékaře.cz
Odpovídá lékař:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, nižší hladina fT4 často souvisí právě s nedostatkem jodu, který se pak v těhotenství ještě prohlubuje (potřebuje ho nejen Vaše štítnice, ale i Váš plod). Takže jod určitě doporučuji. Držím palce.

Související dotazy

Tloustnutí po letroxu
Dobrý den, v těhotenství mi byla zjištěna snížená funkce...
Deficit vitamínu A
Dobrý den, asi 1 rok moje tělo nemělo dostatek vitamínu...
Krvácení při užívání Letroxu
Dobrý den paní doktorko, jsem po operaci adenomu příštitných...
Vynechání Letroxu
Dobrý den, už 10 let nemám štítnou žlázu. Vždy jsem...
Nedostatek vitamínů?
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli je dobré...
Průjem po letroxu
Dobrý den.Pro potíže s menstruací jsem byla odeslána...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Užití jedné tablety antikoncepce navíc (Yaz)

Dobrý večer, prosím o radu...Užívám antikoncepci Yaz. Druhý den užívání v novém...

Užití korsetu

chtěl bych vás požádat o radu. před 6ti týdny jsem utrpěl zlomeninu 9th obratle...

Užití kortikoidů v nosním spreji v těhotenství

Dobrý den, jsem v devátém týdnu těhotenství, prodělala jsem chřipku (nebrala...

Užití krému vaporub v těhotenství

Dobrý den, měla bych takový dotaz. jsem alergik a s tím navazuje astma, které...

Užití kůry Slim Trim při léčbě Warfarinem

Dobrý den, chtěla bych se informovat, zda mohu užít kůru Slim Trim na zhubnutí,...

Užití léků

Dobrý den, chci se zeptat zda je dobré užívat současně Euthyrox a Lipoxal. Děkuji

Užití léků

Dobrý den, dostala jsem antibiotika azibiot 500, a chtěla jsem se zeptat jestli...

Užití léku na mykózu při menstruaci

Dobrý den, dnes jsem byla u gynekoložky s mykozou, byla mi předepsána mast Jenamazol...

Užití léků na střevní potíže v těhotentství

Dobrý den, ráda bych jela s manželem na dovolenou do Turecka, ale obávám se...

Užití léku Zodac

Je možné užítí léku ZODAC proti kašli?

Užití marihuany a krevní testy

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Před třemi dny jsem zkusila marihuanu a od...

Užití marihuany po očkování proti vzteklině

Dobrý den, chtěl bych se Vás zeptat. Dnes jsem byl v 10:00 ráno na druhé dávce...

Užití Minisistonu

Dobrý den, do teď jsem užívala antikoncepci Lyndynette20, ale přešla jsem na...

Užití Mycomax a zjištění těhotenství

Dobrý den, před 14 dny jsem měla kvasinkovou infekci v pochvě a jelikož na...

Užití Norethisteronu

Děkuji za odpověď.A myslíte,že v kombinaci s norethisteronem by mohla být prodleva...

Užití pilulky dříve

Dobrý den, v uterý jsem dobrala HA a nastala 7 denní pauza. S přítelem jsme...

Užití pilulky Levonelle

Dobrý den, v sobotu ráno (21.9) se nám s partnerem protrhl kondom, tudíž jsem...

Užití pilulky Mifegyn

Dobry den, pred 2 dny jsem byla na druhe pilupce migefyne. Myslím ze vse probíhá...

Užití pilulky po sexu k zabránění otěhotnění

Dobrý den, v neděli jsem měla s přítelem nechráněný sex..samozřejmě zapomněl,že...

Užití Postinoru

Dobrý den, mám dotaz na užití Postinoru. Dne 1.10. jsem si musela vzít Postinor,...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Boule na kotníku po vymknutí

Dobrý den prosím Vás v listopadu minulého roku jsem si vyvrtl kotník a byl jsem...

Zduření na penisu

Dobrý deň. Pri stoporení, a dostatocnom prekrveni penisu si nahmatám malú hrčku...

Bolest po operaci křečových žil

Bolest po operaci křečových žil Dobrý den před 14 dny jsem byla na klasické...

Dotaz

dobrý den.Chtěla jsem se zeptat na jednu otázku.Byla jsem v ochodě a zkoušela...

Dotaz

Dobrý den, Již delší dobu cítím v právem uchu něco jako hluchotu když si zacpu...

Boule na kotníku

Dobrý den pane doktore, můj desetiletý syn má na kotníkách tři boule (přiládám...

Boule na kotníku

Dobrý den, Před třemy dny, jsem si nešťastně zvrtla nohu a asi za hodinu se...

Dotaz

Dobrý večer... chtěla jsem se zeptat je možné při bílích krvinek v moči průjem,zvraceni...

Boule na kotníkem

Dobrý den, mám na noze bouli, je viditelná pouze když se na nohu postavím. Nachází...

Boule na kostrči

Dobrý den, před pár dny se mi objevila začervenalá boule o velikosti přibližně...

Dotaz

Dobrý den, mám potíže, které by mohly být způsobeny přemnožením kvasinky Candidy...

Dotaz

Dobrý dem, chci Vás poprosit o radu. Můj ošetřující lékař mi předepsal na snížení...

Bolest kolena z vnější strany


Vynechaná pilulka v 1. týdnu užívání antikoncepce

Dobrý den pane doktore Zapomněla jsem si vzít 4. tabletu v balení. Měla jsem...

Častá stolice

Dobrý den, chtěla bych se s Vámi poradit ohledně mého zažívání. Dříve jsem chodila...

Boule na krku

Dobrý den dneska jsem si sahla na levou stranu krku nasla jsem tam malou bouly...

Boule na krku

Boule na krku / uzlina Dobry den, zhruba pred 3 lety se mi udelal na...

Dotaz

Dobry den. Obracim se na vas s dotazem ohledne doporuceni na psychiatra v mem...

Dotaz

Dobrý den, už delší dobu mám výrustky na stranách jazyka, takové bouličky a...

NÚ Codein

Dobrý den, včera jsem si vzala na noc codein s tím, že se líp vyspím se suchým...