Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Užívání antikoncepce a antibiotik

Kristýna B. 23.6.2016 redakce uLékaře

Začala jsem užívat antibiotika Ofloxin 200 s Spasmedem a užívat antikoncepci Sunya. Chtěla bych se zeptat zda tyto prášky ovlivňují funkčnost této antikoncepce. Dekuji

Odpovídá:

MUDr. Milan Hrubý

Specializace: Nefrologie Pracoviště: Fresenius Medical Care - DS, Praha

Vážená slečno Kristýno, ani u jednoho z uvedených léčivých přípravků jejich výrobci neuváději riziko závažných vzájemných interakcí. S pozdravem, MH.

Související dotazy

Antibiotika a antikoncepce
Mám dotaz. Beru antibiotika Ospen 1000 a antikoncepci...
Užívání hormnální antikoncepce a antibiotik
Od čtvrtku užívám antibiotika Fromilid a zároveň antikoncepci...
Antibiotika a antikoncepce
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, dnes jsem začala...
Antibiotika a antikoncepce
Dobrý den. Ve středu mi doktorka napsala antibiotika...
Antikoncepce a antibiotika
Dobrý den, již 3 roky beru antikoncepci Sidretella...
Antikoncepce a antibiotiky
Dobry den, již 10 dní beru antibiotika Duomox 750 a...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Užívání antikoncepce

Dobrý den, chci se zeptat ohledně přebírání antikoncepce. Zítra beru poslední...

Užívání antikoncepce

Dobrý den, užívám antikoncepci Mirelle, užívám ji už druhým měsícem, ale nemohu...

Užívání antikoncepce

Chtěla bych se zeptat zda může antikoncepce evra ublížit pokud jsem těhotná.Lepim...

Užívání antikoncepce

Dobrý den, beru od září antikoncepci. Jelikož jsem si chtěla oddálit menstruaci,...

Užívání antikoncepce

Dobrý den, beru HA cleosensa a druhé a třetí plato jsem si spojila bez 7denní...

Užívání antikoncepce

Dobrý den, začínám brát antikoncepci MISTRA a chtěla jsem začít od prvního...

Užívání antikoncepce

Dobrý den, jelikož jsem neměla u sebe vodu, tak jsem užila prášek antikoncepce...

Užívání antikoncepce

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda mohu zkrátit sedmidenní pauzu, tzn....

Užívání antikoncepce

Dobrý den užívám antikoncepci dobrala jsem 21tou pilulku v 19:30 a po te jsem...

Užívání antikoncepce

Dobrý den, uz je to asi rok a pul, co jsem prestala brat antikoncepci (zbylo...

Užívání antikoncepce a krvácení

Dobrý den chtěla jsem se zeptat už nějakou dobu užívám antikoncepci. Beru ji...

Užívání antikoncepce a otěhotnění


Užívání antikoncepce a otěhotnění


Užívání antikoncepce a otěhotnění

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, je mi 37 let, prakticky od 14let beru antikoncepci,...

Uživání antikoncepce a pití alkoholu před zjištěním těhotenství - poškození plodu

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jaká je pravděpodobnosti či riziko poškození...

Užívání antikoncepce a zvracení

Dobrý den, antikoncepci jsem užila 28.8. ve 20:00 hodin. Další den odpledne...

Užívání antikoncepce Azalia

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jak mám užívat Azalii. Jsem dva a půl měsíce...

Užívání antikoncepce bez pauzy

Dobrý den, užívám antikoncepci Lunafen od března 2012 s pravidelnými 7 denními...

Užívání antikoncepce bez pauzy

Dobrý večer, beru antikoncepci Yadinne, chtěla jsme se zeptat, zda je možné...

Užívání antikoncepce bez pauzy

Dobrý den, ráda bych věděla, jak dlouho mohu užívat HA bez pauzy - zda je dobré...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Zvětšené uzliny v břiše


Dlouhodobá rýma

Dobrý den, je mi téměř 18 a mám dlouho rýmu, mám ji třeba týden a není úplně...

Bolesti pravého ucha po skoku do vody

Dnes jsem skocil do vody a pri dopadu a naslednem ponoreni do vody me pichlo...

Arytmie, tachykardie


Výplach pochvy v těhotenství

Dobrý den, paní doktorko, ráda bych Vám položila dotaz. Bylo mi doporučeno provádět...

Křeče v lýtku


Bílá tečka na jazyku

Dobrý den, asi rok, možná i více, jsem měl malinkou bílou tečku na jazyku,...

MUDr. Michal Farský

Zubní ordinace

MUDr. Luděk Vláčel

Praktický lékař pro dospělé

Menstruace a štítná žláza


Bolesti na právé straně břicha

Dobrý den,mám delší dobu bolesti na pravé straně břicha cca.měsíc,jsem unavená...

Bílá skvrna na dásni


MUDr. Václav Pecháček

Cévní a interní ambulance

Devět tipů, jak ulevit srdci v parném letním dni

Léto je fajn, ale pro kardiaky mohou vysoké teploty znamenat určité riziko....

Plod bez pohybu

Dobrý den. Jsem v 19 týdnu těhotenství a od včerejška necítím pohyby.

Boreliosa


Tmavá stolice v těhotenství


Inzerce
Poslat e-mailem
{}
Inzerce
×