Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Užívání Egiloku

Praktické lékařství Morcová 6.7.2016

Dobrý den, na mírnou tachykardii a bušení srdce beru ráno a večer půlku Egiloku 25mg, do toho beru nyní přes léto Detralex na otoky nohou. Mám obavy, zda mohu oba tyto léky užívat při kratší cestě letadlem. Děkuji za odpověď.

Odpovídá lékař:

MUDr. Jana Harnová


Dobrý den, oba dva léky můžete užívat i během cesty v letadle. S pozdravem Jana Harnová

Související dotazy

Hubnutí při užívání léků
Dobry den, chci se zeptat jestli je mozne zhubnout...
Trhání zubu při užívání Bonvivy
Prosím o odpověď na následující dotaz. Jednou ročně...
Krvácení při užívání antikoncepce.
Dobrý den, už několik let užívám antikoncepci Jangee...
Krvácení mimo menstruaci při užívání antikoncepce
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je normální,...
Kolapsy při užívání antikoncepce a krvácení mimo pauzu
Dobrý den, Už třetím rokem užívám antikoncepci Foxinette...
Krvácení při užívání antikoncepce
Dobry den, je mi 17 let, a beru antikoncepci Ebelya...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Užívání drog

Dobrý den Mám dotaz zdali při alergii na mák v potravinách mohu konzumovat...

Užívání drog

Dobrý den Mám dotaz zdali při alergii na mák v potravinách mohu konzumovat...

Užívání drog

Dobrý den Mám dotaz zdali při alergii na mák v potravinách mohu konzumovat...

Užívání drog

Dobrý den Mám dotaz zdali při alergii na mák v potravinách mohu konzumovat...

Užívání drog

Dobrý den Mám dotaz zdali při alergii na mák v potravinách mohu konzumovat...

Užívání drog

Dobry den..poprosim o radu..sme s manzelom(byvalym) rozvdeny ale zijeme v jednej...

Užívání drogy nezletilým

Dobrý den chci se zeptat ohledně normální prohlídky u doktora je mi 14 let a...

Užívání dudlíku

Dobrý den, mám 17-ti měsíčního syna, který neusne bez dudlíku. Používáme tzv....

Užívání dvou léků

Dobrý den byli mi předepsány vaginální čípky KLION-D 100. Kvůli menstruaci jsem...

Užívání dvou platíček za sebou

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jesli u antikoncepce Tri-regol mohu užívat...

Užívání Elicea a Trittico

Dobrý den, je mi 40, zhruba před 3-4 týdny jsem měl z důvodu podezření z...

Užívání Entizolu

Dobrý den,na přeléčení kvasinkové infekce jsem dostala na 10 dní vaginální tablety...

Užívání entizolu

Dobrý den, potřebovala bych poradit. Již devátý den užívám Entizol vaginálně,...

Užívání Entizolu

Dobrý den, rád bych se zeptal, jestli mohu kouřit při užívání entizolu, nerad...

Užívání entizolu

Dobrý den, doktorka mi řekla, že se má Entizol brát při jídle, ne nalačno,...

Užívání Entizolu při kojení

Dobrý večer, marně čekám odpověď z Vaší expres zaplacené poradny ze 14.3.2013,...

Užívání Entizolu při kojení

Dobrý večer, dnes jsem dostala od svého gynekologa lék Entizol 250mg i pro svého...

Užívání Estanu a Herpesinu

Dobry den, prosim o informaci, zda mohu soucasne uzivat leky ESTAN a HERPESIN....

Užívání Euthyraxu

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na užívání Euthyraxu. -Dočetla jsem se,že...

Užívání Euthyrox 50

Dobrý den, od ledna mě trápily potíže se žaludkem kdy se mi vracely kyseliny...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Hučení v uších

Dobrý den, poslední cca týden mi vždy večír hučí v uších. Myslím si, že přes...

Modry hnis

Dobry den, po divnem pocitu v hrdle jsem spatrila za cipkem (tam kde stekaji...

Po vykonání potřeby našel na stolici pruh červené krve

Dobrý den, včera jsem byl u lékaře-chirurga kvůli tomu, že jsem po vykonání...

Motání hlavy

Dobrý den prosím Vás o radu je to 10 dní když ráno vstávam točí se mi hlava...

Bolest střední části levé strany hlavy na dotek

Dobrý den, již asi třetí týden mě bolí na dotek střední část levé horní strany...

Odstranění štítné žlázy

Dobrý den, velice prosím o odpověď. Synovi (33 let) bude odstraněná štítná žláza....

BUSPIRON-EGIS 10mg rano a v poledne a TRITTICO PROLONG 150mg 1/2 tab.na noc

Dobry den-prosim Vas o radu,nevim co se to se mnou deje. Lecim se s panickou...

Nízký TK

Dobrý den.Již nějakou dobu mám TK 90/70.Vždy na sobě poznám,že se mi tlak snížil,protože...

Znecitlivění prstů u nohou

Dobrý den,uz dříve jsem zpozorovala že mě občas při řízení znecitliví prsty...

Fibroadenom

Fibroadenom Dobrý den, paní doktorko. Od roku 2009 jsem sledovaná s FA v...

Otoky obličeje, revmatoidní artritida

Dobrý den, ráda bych se s Vámi poradila. Je mi 21 a v 11 mi byla zjištěna...

Boule na krku


Nykturie

Dobrý den, je mi 21 let a v moci trpím častým močením. Někdy jdu třeba jednou...

Kameny ve žlučníku,nutnost operace

Dobrý den, v příloze posílám lékařskou zprávu z provedeného sona břicha...

Cysta sleziny

Dobrý den pane doktore, je mi 30 let, žena. Před pár měsíci mi objevili...

Nepotvrzené těhotenství


Cysta na kostrči

Přeji hezký den, už 2 roky bojuji s cystou na kostrči. Před rokem jsem byla...

Zakloněná děloha v těhotenství

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jake rizika sebou nese zakloněná děloha v...

Warfarin a alkohol

Dobrý den, maximálně 14 dní užívám warfarin (2 tablety denně) po trombóze pravého...

Reklama
Zavřít