Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Užívání dvou platíček za sebou

Antikoncepce Monika . 17.12.2008

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jesli u antikoncepce Tri-regol mohu užívat dvě platíčka za sebou bez přestávky. Dříve jsem užívala Minervu a u té to šlo. Děkuji

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, není důvod, proč by to jednorázově nešlo i u tohoto druhu antikoncepce. Hezký den.

Související dotazy

Krvácení při užívání antikoncepce.
Dobrý den, už několik let užívám antikoncepci Jangee...
Vynechání menstruace při užívání antikoncepce
Nekrvacim Dobrý den, jsem na dlouhodobé cestě po Americe...
Vynechala 3 prášky HAC za sebou
Dobrý den. Mám dotaz, dříve jsem brala antikoncepci...
Pátá antibiotika za sebou
Dobrý den, maminka (52let) bere již pátá antibiotika...
Lindynette 20 a nedostavena menstruace
Dobrý den,beru 4.měsíc HA Lindynette 20. Brala jsem...
Hubnutí při užívání léků
Dobry den, chci se zeptat jestli je mozne zhubnout...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Uživani Detralexu a Warfarinu

Dobry den,mužu kombinovat uživani Detralexu a Warfarinu?dekuji

Užívání Diazepamu v těhotenství

Dobrý deň, obraciam sa na Vás s prosbou o pomoc a odpoveď. Po neúspechu spontánně...

Užívání doplňku pri cukrovce

Dobrý den, Mám cukrovku a užívám SDADAMET (1 tableta obsahuje 1000mg), taktéž...

Užívání doplňků stravy

Dobrý den. Chtěl bych užívat tzv. Schindeleho minerály (kamenná moučka bohatá...

Užívání doplnku Valopron

Užívám Anopyrin 100mg 1 x denně mohu jíst zeleninu která je nedoporučována při...

Užívání Doxybene

Dobrý den, dnes byla manželka u gynekologa a přišla s tím že je nutné, aby...

Užívání Doxybene atb.

Dobrý den, včera mi předepsal kožní lékař atb. Doxybene na dermatitidu. Mám...

Užívání drogy nezletilým

Dobrý den chci se zeptat ohledně normální prohlídky u doktora je mi 14 let a...

Užívání dudlíku

Dobrý den, mám 17-ti měsíčního syna, který neusne bez dudlíku. Používáme tzv....

Užívání dvou léků

Dobrý den byli mi předepsány vaginální čípky KLION-D 100. Kvůli menstruaci jsem...

Užívání Egiloku

Dobrý den, na mírnou tachykardii a bušení srdce beru ráno a večer půlku Egiloku...

Užívání Entizolu

Dobrý den,na přeléčení kvasinkové infekce jsem dostala na 10 dní vaginální tablety...

Užívání entizolu

Dobrý den, potřebovala bych poradit. Již devátý den užívám Entizol vaginálně,...

Užívání Entizolu

Dobrý den, rád bych se zeptal, jestli mohu kouřit při užívání entizolu, nerad...

Užívání Entizolu při kojení

Dobrý večer, marně čekám odpověď z Vaší expres zaplacené poradny ze 14.3.2013,...

Užívání Entizolu při kojení

Dobrý večer, dnes jsem dostala od svého gynekologa lék Entizol 250mg i pro svého...

Užívání Estanu a Herpesinu

Dobry den, prosim o informaci, zda mohu soucasne uzivat leky ESTAN a HERPESIN....

Užívání Euthyraxu

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na užívání Euthyraxu. -Dočetla jsem se,že...

Užívání Euthyrox 50

Dobrý den, od ledna mě trápily potíže se žaludkem kdy se mi vracely kyseliny...

Užívání euthyroxu

Dobrý den,je pravda,ře Euthyrox se bere na lačno a nemá se zapíjet vodou s citronem?Říkala...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Velké bolesti kyčelního kloubu


Lipom


Parazité - nechtěné suvenýry v lidském těle


Progresivní svalová relaxace: 10 kroků k fyzické úlevě


Anafylaktická reakce


Antibiotika penebne a HA Minerva


Podčelistní uzliny


Problémy se stolicí


Skřípnutý sedací nerv


Doplňěk k dotazu


Deset překvapivých příčin zácpy


Odborníci odhalili nové geny zodpovědné za řídnutí kostí


Léky proti bolesti při srdeční arytmii


Extrasystoly


Trhání osmiček v těhotenství


Pomalý srdeční tep


MUDr. František Feit

Gynekologie MUDr. Feit s.r.o.

Krev ve spermatu


MUDr. Karel Dvořák

Ordinace lékaře specialisty - chirurgie

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×