Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Vysoký tlak a pobyt na slunci

Vnitřní lékařství Petra 30.5.2018

Dobrý den,

Vážení,

od října 2017 užívám k léčbě vysokého krevního tlaku léky AMESOS 10mg/5mg a BISOPROLOL MYLAN 5mg. Obracím se na Vás s dotazem, zda mohu s těmito léky pobývat na dovolené v Chorvatsku a opalovat se.

Dále by mne zajímalo, je-li možné s výše uvedenými léky po dobu dovolené užívat lék NORETHISTERON 5mg?

Velice děkuji za Vaši odpověď

Odpovídá lékař:

MUDr. Kateřina Kovaříková


Dobrý den,
na sluníčku určitě pobývat můžete, to by jinak nebyla správná dovolená.
Ale...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Užívání arginmaxu a léků na vysoký tlak
Dobrý den ,chtěla bych se zeptat,zda může manžel užívat...
Vysoký tlak
Přeji hezký den. Již rok užívám Prestarium Neo Combi...
Vysoký tlak v těhotenství
Dobry den je mi 19.let.. V tehotebnstvi me Tyden me...
Pobyt na slunci po CMP
Dobrý den, rád bych věděl, zda po ischemické CMP můžu...
Vysoký tlak krevní
Dobrý den, užívám léky na vysoký tlak - Micardis,...
ATB a Slunce
Dobrý den, chci se zeptat beru antibiotika na angínu...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Vysoký tlak a hypertrofie LK

chci poprosit o Váš názor. Je mi 47 let, od posledního porodu před 1,5 rokem...

Vysoký tlak a cholesterol

dobrý den, je mi 60 let - mám častý dotaz - "civilizační choroby"...

Vysoký tlak a jeho léčba

Dobrý den. Mám vysoký krevní tlak a už roky beru RAMIPRIL ACTAVIS 5mg, MODURETIC...

Vysoký tlak a jeho léčba

Dobrý den, mám vysoký krevní tlak, jsem pod kontrolou lékaře a bral jsem léky...

Vysoký tlak a mravenčení prstů na noze

Dobrý den, chtěla jsem se poradit. Maminka bere ráno 50 Lozap a odpoledne...

Vysoký tlak a názor na léčbu

Dobrý den,před měsícem mi bylo zle,silné bolesti hlavy,tlak jsem měla po příchodu...

Vysoký tlak a nevhodná kombinace léků


Vysoký tlak a nízký tep


Vysoký tlak a operace štítné žlázy

Dobrý den, žádné léky na úpravu tlaku neberu, vyšetřena TK Holter systol. art....

Vysoký tlak a panické ataky

Dobrý den....jsem už unavená s těchto stavů...jako laik si myslím,že se u mě...

Vysoký tlak a řapíkatý celer

Dobrý den, mám vysoká tlak, beru Triplixam 5/1,25/10 a chci si udělat očistu...

Vysoký tlak a svědění

Dobrý den, aktuálně jsem v 36tt a po celé těhotenství mám vysoký tlak (170 i...

Vysoký tlak a syndrom bílého pláště

Dobrý den, můj problém spočívá v tzv. syndromu bílého pláště, který je u mě...

Vysoký tlak a tep

Dobrý den, léčím se dlouhodobě s vysokým tlakem. Ráno beru tři prášky, tlak...

Vysoký tlak a tep

Dobrý den. Je mi 41 let, jsem kuřák a mám nadváhu. Loni mi byl zjištěn vysoký...

Vysoký tlak a tep

Dobrý den,v létě při velkých vedrech se mi udělalo nevolno,bušení srdce...po...

Vysoký tlak a tep

Dobrý den, zhruba před rokem my byl zjištěn vyšší tlak a vyšší tepová frekvence(+-80)....

Vysoký tlak a únava

Dobry den, chtěl bych vás zeptat na můj problém části se cítím malátne lecim...

Vysoký tlak i tep nervového původu

Dobrý den, Je mi 32 let a v létě mi byl dvakrát naměřen vysoký tlak 140/95,...

Vysoký tlak krevní
