Výživa dítěte
Dobrý den, mám dvě otázky. Dotaz číslo 1) Dcera 1,5 roku má již potřetí kvasinkovou infekci na zadečku. Nemohu přijít na to, co to způsobuje a začínám mít podezření na hroznový cukr, který jsem použila k doslazení pokrmu (převařené jablko). Při použití obyčejného cukru žádné reakce nemá. Může takové onemocnění hroznový cukr způsobit?
Druhý dotaz: Ráda bych přešla z Nutrilonu Profutura na Bebu, ale zjistila jsem významně odlišná množství jednotlivých vitamínů - například K nebo B. Podle čeho se mám řídit?
MUDr. Zdeňka Janoušková
Specializace: Praktické lékařství pro dospělé Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Velká BítešDobrý den. Kvasinky se vyskytují a dobře rostou tam, kde je cukr a mléko. Pokud jste přišla na...