Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Zánět a nemoci srdce

Srdce a cévy Petra 6.12.2013

Dobrý den. Již asi třetí měsíc mám pravděpodobně zánět kanálku v zubu a neustále se mi vytváří váček s hnisem v ústech. Již jsem objednaná k zubaři, ale dočetla jsem se, že může chronická podoba mít vliv na zánět srdce. Velmi jsem se zalekla, protože poslední dobou cítím tlak na hrudi, někdy jakoby teplo, a minulý měsíc jsem zpozorovala občas nepravidelnost, jako by se zastavilo a hned se to o to více snažilo dohnat, ale jen zřídka, tak dvakrát do týdne. Také se mi několikrát do roka objevuje zánět nosohltanu a ne vždy s dojdu pro antibiotika. Je možné, že po odstranění hnisu v ústech bylo všo OK? Má infekce v mém případě vliv na nějakou nemoc srdce? Je nutná návštěva u doktorky nebo mi pomůže stomatolog antibiotikama? Moc děkuji Petra

avatar-placeholder
Odpovídá lékař:

Dobrý den,
onemocnění srdce, které popisujete by se jmenovala infekční endokarditida- záně...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Zánět srdce
dobrý den, je pravda že pokud člověk dostane zánět...
Zánět srdce
mám ještě jednu otázku k této problematice, jaká je...
Zánět jícnu
Dobrý den chci se zeptat jestli může být zánět jícnu...
Srdce
Vážený pane, vloni na podzim jsem prodělala zánět osrdečníku,...
Nemoci a bolesti srdce způsobené problémy s páteří
Dobrý den někde jsem zaslechla že některé srdeční nemoci...
Srdce
Dobry den,muj pritel ma problemy se srdcem.Asi pred...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Zánět nosohltanu

Dobry den, ve vyteru z nosu mi vysla moxarela catarhalis, trapi me zadni ryma,...

Zánět očí

Dobrý den, na začátku října jsem se začala léčit se zánětem spojivek. Byla...

Zanet ?

Dobry den mam uz tohle asi 2měsíce nic mě nebolí akorát mám zvyseny obsah slin...

Zánět "močáku" a kvasinky

Dobrý den, Zánět močových cest už mám potřetí od listopadu 2014, kvasinky...

Zánět + mykoza + vytok

Dobrý den, potřebovala bych poradit jak se zbavit opakovaných vagynalnich mykoz,...

Zánět a bolesti v podbřišku

Dobrý den. Zhruba před třemi měsíci mi začalo svedění kolem pysků a poševního...

Zánět a cysty

Dobrý den pane doktore, chtěla jsem se zeptat, zda můj lékař gynekolog postupuje...

Zánět a kondylomata

Dobrý den, můžou mít kondylomata souvislost s kvasinkovým onemocněním (mykozou)...

Zánět a nádory na štítné žláze

Dobrý den,mám hraniční hodnoty fT4-10,9,TSH-0,57 a jsem těhotná 37t.Internistka...

Zánět a nehtová plíseň

Dobrý den, již několik dní mě trápí bolest na palci pravé nohy. Začalo to nejdříve...

Zánět a onemocnění srdce

Dobrý den, už sem vám psala jednou ohledně vacku s černou skvrnou. Jen se chci...

Zánět a pohlavní styk

Dobry večer chci se zeptat při styku nam praskl kondom, a ja beru Entizol, a...

Zánět a rána v genitální oblasti

Dobrý den,už cca 4 měsíce mě trápí intimní problém.Zhruba před těmi 4 měsíci...

Zánět a sráženina krve v žíle

Dobrý den, před měsícem jsem byla na operaci se slepým střevem, když mi dávali...

Zánět a struma

Dobrý den, měla bych dotaz. Je mi 47 let. Vše u mě začalo před 9 týdny kvasinkovou...

Zánět a struma

Dobrý den, měla bych dotaz. Je mi 47 let. Vše u mě začalo před 9 týdny kvasinkovou...

Zánět a svědění penisu

Před 4 dny jsem měl s partnerkou pohlavní styk druhý den v podvečer sledují...

Zánět a uzlinová reakce

Hezky den, dcera byla nemocna, ja ne, nicmene jsem lehce zahlenena, trochu mne...

Zánět a vliv na mé dítě

Dobrý den, jsem ve 12 týdnu těhotenství a naše dítě je přímo vymodlené. Mému...

Zánět a vynechání antikoncepce

Dobrý den, již měsíc mě trápí gynekologické záněty, momentálně beru macmiror....