Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Změna poševní sekrece

Gynekologie Anežka . 17.11.2008 redakce uLékaře

Po menstruaci v únoru 08 jsem dostala výtok - kultivace negativní. Vyzkoušen Macmiror, Rosalgin, poté mírná úprava. V říjnu den ze dne změna charakteru výtoku na čirý vodový, i v noci, UTZ v pořádku, veškeré kultivace(chlym, ureapl., kapavka, trich.) a MOP negativní, nález kondylomů v okolí uretry - odstarněno, výtok trvá, nález v zrcadlech - mykoza - kultivace na kvasinky ale negativní, Mycomax, Canesten - nazabírají. Doporučeno vysadit HAK. Čím to může být způsobeno a co dál? Myslím, že fyziologické to není, jsem ve stresu, když mi nikdo neřekne od čeho to je a jak to zmírnit...

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, výtok může být fyziologický, zejména pokud je čirý, vodový, nepáchne a neprovází ho žádné další obtíže (jako bolesti, krvácení apod.). Může být reakcí na spodní prádlo, na prací prášek, na těsní kalhoty, může být přítomna mykóza, kterou se nedaří vykultivovat...nicméně každopádně pokud jsou nálezy negativní a pokud Vás trápí čistě výtok (a nic Vás nebolí, nepálí, nesvědí..), neměla bych příliš obavy. Pozn.Koneckonců i sters může ovlivnit tvorbu výtoku, stejně tka pohoavní vzrušení. Co se týče vysazení HAK, je fakt, že výtok může být způsoben změnami v hladině hormonů, takže vysazení HAK nebo změna za jinou s jinou dávkou a druhem hormonůl by mohla pomoci. Dále může výtok teroeticky provázet močovou infkeci, případně teoreticky také obecně biochemicku dysbalanci. Ještě mě napadá možnost pohlavně přenosných onemocnění (kapavka, syfilis...). Sice zrovna čirý výrok rozhodně nepatří k jejich projevům, ale pro úplnost to ze uvádím také.

Související dotazy

Poševní dyskomfort
Dobry den chtela jsem se zeptat jestli nejde o nejaky...
Poševní výtok
Ahoj, jedna uživatelka se Vás ptala (tuším, že odpovídala...
Natržený poševní vchod
Dobrý den, chci se zeptat zda je možné že mám natržený...
Popraskaný poševní vchod po styku
Dobrý den! Už asi čtyři měsíce mě trápí problémy při...
Poševní výtok
Dobrý den, jmenuji se Nikča a je mi 23 let. Mám již...
Úzký poševní otvor?
Dobrý den online poradno, dost se trápím. Zkoušela...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Změna pihy

Dobrý den, na pravé ruce mám snad od narození poměrně velkou pihu. V průměru...

Změna pitného režimu

Dobrý den. Dříve jsem hodně málo pil a daval si často kávu. Nyní jsem nastartoval...

Změna po porodu

Dobrý den obracím se na vás s prosbou o radu mám 18 měsíců po porodu a můj problém...

Změna podkožní struktury na genitálu

Dobrý den, na přelomu měsíců červen/červenec 2012 se objevily na penisu drobné...

Změna pohlaví

Dobrý den, pokládal jsem zde již jeden dotaz, hodlám požádat o změnu pohlaví...

Změna pohlaví

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jak mám dále pokračovat s tím, když chci odstranit...

Změna pohlaví

Dobrý den, hodlám požádat o změnu pohlaví z muže na ženu, máme v rodině geneticky...

Změna pohlaví

Dobrý den, chtěl bych zažádat o změnu pohlavi.Jak mám postupovat a jaká je šance...

Změna pochvy po 2. porodu

Dobré odpoledne, nevím, jak to přesně popsat. Asi 2 měsíce po 2. porodu,...

Změna pořadí prášků

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli nějak vadí, když u antikoncepce Vonnile...

Změna poševního výtoku v zahraničí

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda je možné, aby se při dlouhodobém pobytu...

Změna praktického lékaře

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jak je to se změnou praktického lékaře, když...

Změna prášků

Dobrý den, přešla jsem po doporučení lékaře na jiné prášky. Měli by být stejné...

Změna průběhu mentruace

Dobrý den, chci se zeptat čím může být způsobeno a zda je normální, že dojde...

Změna přítelkyně

Dobrý den , po 4 letech jsem odešel od přítelkyně a půl roku ma to si našel...

Změna psychiky

DOBRÝ DEN MAM 5-LETOU HOLČIČKU KTERA BYLA UŽASNA MINULY TYDEN JSME JELI K BABIČCE...

Změna Rh faktoru krve

Dobrý den. Před třema roky jsem byla těhotná poprvé a byla mi zjištěna krevní...

Změna schématu u Infanrixu Hexa

Dobrý den, dcera (3,5 měsíce) byla očkovaná již dvěma dávkami Infanrixu Hexa...

Změna srážlivosti krve v těhotenství

Anémie, trombocytopenie a nízká srážlivost krve Dobrý den, mám prosím dotaz,...

Změna srdečního rytmu

Dobrý den, mám dotaz ohledně činnosti mého srdce - občas se mi jakoby splaší,...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Možnost otěhotnění


Pocení, bolesti kloubů

Zdravím, mám problem s lepkavou kůží po celém těle a nadměrném pocení asi tak...

Potvrzení o způsobilosti řízení vozidla


Úspěch: přístroj zvyšující úspěšnost transplantace jater je na světě!

Britští vědci nedávno představili velmi užitečný přístroj. Udrží totiž játra...

Pigmentová skvrna na rtu

Dobrý den paní doktorko, chtěla bych Vás požádat o radu: na horním rtu, v "srdíčku"...

Bolest beder a podbřišku

Dobrý den, od listopadu u mě přetrvávají bolesti bederní páteře vpravo a s...

Bolavá vyrážka na nohou

Dobry den Mam bolave cervene vyrazky 1x0,5 mm na prstech u nohou, nejvic na...



Dlouhodobý chrapot

Dobrý den, již delší dobu mě trápí chrapot. Objevuje se zvláště, když mluvím....

Červené fleky na obličeji - pouze po požití alkoholu


Norethisteron

Dobrý den, Norethisteron beru poprvé v životě. Začala jsem s branim prášků včera....

Ulevte hlasivkám – homeopatika zvládnou i chrapot z trémy

Chrapot je problémem, se kterým se potýkáme hlavně v zimních měsících. Nejčastější...

Rakovina a hubnoucí procedury

Dobrý den, měla jsem rakovinu kolene (osteosarkom) před 14 lety. Koleno mám...

Alergie na Xorimax

Dobry den, asi pred 7 dny jsem brala antibiotika- Xorimax, jiz drive mi byla...

Průjem, bolest břicha po jídle, přelévání a bublání v břiše


Ztrácíte velké množství vlasů? Příčin může být celá řada, od hormonů po stres!

Vypadávání vlasů je do určité míry přirozenou součástí jejich obměny. Dospělý...

Trpím střídavě silnějšími a slabšími bolestmi zad v kříží


MUDr. Pavla Navrátilová

Dermatovenerologická ambulance

MUDr. Jarmila Lejsková

Praktický lékař pro dospělé

Pití kokakoly zvyšuje riziko osteoporózy

Orosená sklenice s kokakolou, ledem a plátem citronu. Pro mnohé z nás neodolatelná...

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×