Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Žvýkačka se může rozkládat až sedm let z důvodů naleptání na stěny?

Trávení Ivet 21.1.2019

Dobrý den,

už od roku 2010 mám strach ze žvýkačk a to z důvodů kdy byla odvysílána reportaž že se v těle žvýkačka může rozkládat až sedm let z důvodů naleptání na stěny. Reportáži bych nevěřila kdyby to nepotvrdil i nějaký z primářu nebo nějaký lépé klavifikovaný lékař, bohužel jméno si nepamatuji. Co si o tom myslíte? Doplnění informací: Ptala jsem se jestli je pravda na možné naleptání při spolknutí žvýkačky z odborného hlediska, že se nemá polykat, víme asi všichni ...

avatar-placeholder
Odpovídá lékař:


Dobrý den, nemyslím si, že se je čeho obávat, zejména pokud budete žvýkačku konzumovat tak,...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Odpovídá lékař:

MUDr. Soňa Boušková Chief Medical Officer

Specializace: Vnitřní lékařství Pracoviště: uLékaře.cz

Dobrý den, paní Iveto, není třeba se obávat, žvýkačky, pokud jsou používány tak, jak je n...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Růst penisu, 14 let
Dobrý den, za 2 měsíce mi bude 14 a můj penis měří...
Plastika břišní stěny
Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda mohu podstoupit...
Před pár lety se mi na penisu objevilo několik hnědošedých flíčků
Dobrý večer, již před pár lety se mi na penisu objevilo...
Od kolika let (v průměru) už je plně vyvinuté sperma?
Dobrý den, Je mi 12, za pár dní bude 13 a chtěl bych...
Pokles poševní stěny
Jsem 7 let po gynekologické operaci, kdy mi byla odstraněna...
Menstruace při první sedmi denní pauze
Dobrý den, nedávno jsem začala brát poprvé antikoncepci...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Žlutý výtok z pochvy

Dobrý den, zjistily mi zlatého stafylokoka v očích, pravděpodobně ho mám v dutině...

Žlutý výtok z pochvy

Dobrý den, dne 25.7.2014 jsem byla na hysterektomii-vyndání dělohy a vejcovodů.Vaječníky...

Žlutý zapáchající výtok

Dobrý den paní doktorko, mám takový problém.Cca 14 dní mám žlutý zapáchající...

Žlutý zapáchající výtok z pochvy

Dobrý den pane doktore :), mám takový problém, je mi 17 let a od 12 let trpím...

Žlutý zapachající výtok z pochvy

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, už drive mě trapil vytok. Výsledky na gynekologii...

Žlutý,zapáchající výtok-stále se mi vrací

Dobrý den, mám takový problém. Už přes dva měsíce mě trápí žlutý a zapáchající...

Žmolky krve při menstruaci

Dobry den je mi 14 a nachazim na tamponech zmolky krve je to normalni?

Žmolky v ejakulátu

Dobrý den, v ejakulatu mám malé žmolky cca 2mm, vždy pár kousků. Zjistil jsem...

Žmoulky ve spermatu

Dobrý den, prosím Vás chtěl bych se zeptat při dosažení orgasmu a následnému...

Žutá skvrna na kůži

Dobry den asi pred tydnem jsem si vsiml ze mam na ruce zlutou skvrnu, neboli...

Žvýkání

Dobrý den chtěla bych se zeptat, proč, když hodně dlouho žvýkám tak mě bolí...

Žvýšené protilátky proti ŠŽ

Dobrý den, byly mi zjištěny vysoké hodnoty protilátek proti štítné žlázy, THS...

Anafylaktický šok

Pokud se u někoho začíná rozvíjet těžká alergická reakce s rizikem vzniku anafylaktického...

Bezvědomí

Možné příčiny bezvědomí jsou poranění hlavy, otravy, nedostatek kyslíku, dušení,...

Bodné rány

Pokud bodná rána silně krvácí tak, že se vám nedaří krvácení zastavit (což není...

Bodnutí hmyzem


Bolest na hrudi

Příčina může být banální, ale může jít i o velmi vážný stav. Volejte ZZS (tel....

Bolest zubů

Navštivte zubní pohotovost, pokud se objeví známky infekce jako otok, zarudnutí...

Bolesti hlavy

S bolestmi hlavy navštivte lékaře, pokud se objevují opakovaně bez známé příčiny,...

Cizí předměty spolknuté

Mnoho spolknutých předmětů projde bez problémů zažívacím traktem. Avšak okamžitě...