#PAGE_PARAMS# #ADS_HEAD_SCRIPTS#
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

SOUTĚŽ: Čajem a bylinkami k pevnému zdraví

Kašel Co na bolest v krku Ledviny Vysoký cholesterol Čaj Bylinky 16.1.2019 reklamní sdělení

Stále více lidí dává v boji proti chorobám přednost přírodní cestě, a není divu. Kouzelná moc přírody ve formě bylinkových čajů je k organismu šetrná a směs v ideálním poměru dokáže cestu za uzdravením významně zkrátit. Kdy a na jaké problémy se bylinkové čaje hodí a proč? Navíc se můžete zúčastnit soutěže s firmou Teekanne a vyhrát jeden ze tří balíčků čajů Teekanne. Každý balíček obsahuje 10 krabiček bylinkových čajů.

hrnek čaje v šále
Čaj je v dnešní době s produkcí 3,5 milionu tun čaje ročně nejpopulárnějším nápojem.

Kašel a bolavý krk

S klasickým problémem zimního období, kašlem, bolestí v krku a záněty dýchacích cest, pomůže kombinace anýzu, fenyklu, tymiánu a šalvěje, ideálně i s podílem voňavé lékořice. Anýz a jeho kořeněná vůně je osvědčeným pomocníkem pro lepší vykašlávání, stejně jako medový fenykl obecný.

Šalvěj je ve světě bylinek mistryní na záněty, a proto skvěle pomůže i při podráždění krku a hltanu. Všechny nasušené byliny zalijte horkou vodou a posilněte se elixírem zdraví, který se již tolikrát osvědčil. Pohodlnější cestu představuje již připravený bylinkový čaj Teekanne Průdušky a plíce, který tuto zmiňovanou směs obsahuje.

Zažívací potíže

Rychle zklidnit podrážděný žaludek nebo rozbouřená střeva je přesně to, po čem touží každý, kdo se s těmito potížemi právě potýká. Pomoc v tomto případě najdete v bylinkovém čaji Teekanne Žaludek a střeva. Obsahuje totiž např. mátu, která výborně chutná a pomáhá střevnímu traktu ke správné funkci. K mátě se vyplatí přidat heřmánek a lékořici. Pro někoho může být překvapením, že své místo má v čaji i skořice. Tu kromě využití v kuchyni oceníte právě i při potížích se žaludkem, jemuž umí navrátit ztracenou rovnováhu.

Ledviny a močové cesty

Kdo zažil potíže s močovými cestami, moc dobře ví, jak důležité je co nejdříve zakročit a nenechat problém zesílit. Podpořit své tělo můžete bylinkovým Urologickým čajem od Teekanne, který vám dodá sílu přesličky rolní, skvělé pomocnice pro vylučovací funkce našeho těla, ale také blahodárný list břízy, který ocení především vaše ledviny. Z lékořice se do čaje přidává její kořen, prospěšný pro zdraví celých močových cest, a nať zlatobýlu.

Vysoký cholesterol

Bylinky neslouží jen k řešení náhlých zdravotních problémů, ale také v případě chronických potíží např. s vysokou hladinou cholesterolu. Svůj podíl na udržení jeho správné hladiny může mít zelený čaj, který obsahuje prospěšné katechiny. Připravit si můžete speciální Čaj na cholesterol od Teekanne, který kromě lístků zeleného čaje obsahuje také další bylinky, které mají příznivý vliv na potíže s cholesterolem. Plod koriandru setého, květ chmelu otáčivého či květ řebříčku vytvářejí ozdravnou kombinaci přírodních látek, které se vyplatí tělu pravidelně dopřávat.

Více informací najdete na www.teekanne.cz.

Soutěžní otázky

Výherci budou informování emailem. Pokud potřebujete další informace, kontaktujte nás na soutez@ulekare.cz

Poslat e-mailem
#ADS_BOTTOM_SCRIPTS##MICRODATA#