#PAGE_PARAMS# #ADS_HEAD_SCRIPTS#
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

SOUTĚŽ: Vaginální suchost může potrápit každou ženu. Naštěstí je její řešení na dosah

Vagina Pochva Pochva ženy Ženská pochva Marcela Fišerová 9.11.2020 reklamní sdělení

Suchost poševní sliznice nepostihuje pouze ženy v době přechodu a po něm. Naštěstí je ale většinou snadno řešitelná. Soutěžte s námi a vyhrajte jedno z deseti balení Vagisan krému.

zena_postel_pohoda_vagisan
Suchost poševní sliznice nepostihuje pouze ženy v době přechodu a po něm. Naštěstí je ale většinou snadno řešitelná.

Suchost pochvy může mít výrazně negativní vliv na kvalitu života ženy. Často ji totiž doprovázejí svědění, pálení, drobná poranění a bolesti v oblasti pochvy a vnějších intimních partií. Některé ženy se kvůli těmto obtížím vyhýbají nadměrnému pohybu a cvičení, jiné zase dlouhému sezení. V mnoha případech je kvůli nim bolestivý i pohlavní styk.

Příčin vaginální suchosti je celé spektrum. Třeba se některá týká i vás

K suchosti pochvy nedochází pouze po přechodu, kdy postupně vyhasíná produkce ženských hormonů. Častá je rovněž u mladších žen po operacích dělohy nebo vaječníků, během těhotenství a kojení nebo při užívání hormonální antikoncepce, protože ženské hormony nejsou produkovány v dostatečném množství nebo dochází k výkyvům jejich hladin. Dále může být vedlejším účinkem chemoterapie, ozařování a léků, které se užívají nejen při léčbě rakoviny prsu, ale i cukrovky, deprese nebo endometriózy. Podceňován by v tomto případě neměl být ani vliv dlouhodobého stresu.

Řešení vaginální suchosti je jednoduché, postačí použití krému

Pokud se vám obtíže s vaginální suchostí týkají, nezoufejte, řešení existuje. Od nepříjemných pocitů spojených s vaginální suchostí ulevuje již po prvním použití přípravek Vagisan HydroKrém. Neobsahuje žádné hormony a díky obsahu kyseliny mléčné upravuje poševní pH a pomáhá udržovat přirozeně kyselé prostředí v pochvě. Pomocí aplikátoru se zavádí přímo do pochvy, posloužit ale může i k ošetření vnějších intimních partií. Nejenže má okamžitý efekt, ale poskytuje i dlouhodobé výsledky. Navíc jeho pravidelné užívání působí jako prevence podráždění a zánětů pochvy i vnější intimní oblasti.

Aplikovat jej lze i před pohlavním stykem, a to i v době, kdy si žena přeje otěhotnět. Krém totiž nijak neovlivňuje pohyblivost spermií. Je vhodný pro ženy v přechodu, těhotné i kojící ženy, diabetičky, onkologické i jiné pacientky. Překážkou v jeho užívání není ani menstruace.

Ženám, které nerady užívají aplikátory, lze doporučit Vagisan HydroKrém Cremolum – čípky, které se zavádí do pochvy. Oba tyto přípravky lze zakoupit v lékárně bez lékařského předpisu.

(mafi)

Zdroj: https://www.vagisan.com/cs-cz/

Soutěž

Pro 10 vylosovaných, kteří zašlou do 20. listopadu správnou odpověď, je připraveno balení Vagisan HydroKrém. Vyhrává každý desátý, dvacátý, třicátý... až stý, který správně odpoví na soutěžní otázky.

Výherci budou informování emailem. Pokud potřebujete další informace, kontaktujte nás na soutez@ulekare.cz

Poslat e-mailem
#ADS_BOTTOM_SCRIPTS##MICRODATA#