#PAGE_PARAMS# #ADS_HEAD_SCRIPTS#
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Vyhrajte balení probiotik pro ženy Pearls YB

Probiotika Kvasinky Nachlazení Chřipka Homeopatika 11.12.2018

Probiotika podporují udržování zdravé úrovně kvasinek a plísní v organismu, které pomáhají posílit mikrofloru sliznice pochvy a močových cest. Soutěžte o deset balení probiotik pro ženy Pearls YB.

břicho
Vyhrajte balení probiotik pro ženy Pearls YB.

Nenechte se zaskočit chřipkou a nachlazením

Známe to asi všichni – jakmile teplota na teploměru klesne jen o pár stupňů níž a do ulic se vkrade první podzimní chlad, už se kolem nás začíná ozývat kašlání a smrkání a je jen otázka času, než sami skončíme s pořádným nachlazením, ne-li rovnou s virózou. Nástup dětí do školních kolektivů, stejně jako otevřené prostory kanceláří, pak šíření nákazy jen podporuje. Otázka tedy zní: dá se tomu nějak zabránit?

Odpověď je jednoduchá: dá, užijeme-li vhodnou prevenci. K tomu, aby bylo naše tělo odolné vůči bacilům, je třeba, aby mělo funkční imunitní systém. Základem je zdravý a vyvážený jídelníček, který obsahuje dostatek ovoce a zeleniny, díky nimž dodáme tělu potřebné vitamíny i antioxidanty. Vitamíny lze tělu dodat také ve formě různých doplňků stravy. Pro imunitu jsou prospěšné například selen či vitamín D. K funkčnímu imunitnímu systému přispívá také pravidelná fyzická aktivita a tělesné otužování. V době, kdy už však kolem nás řádí chřipka a další nemoci, bývá na to, začít s těmito aktivitami, pozdě. Účinným řešením proto je sáhnout po přípravcích, které naši imunitu nastartují okamžitě.

Ideální jsou v tomto případě například homeopatika – stoprocentně přírodní preparáty, které nejenže posilují naši imunitu, ale mohou být vhodné i pro léčbu symptomů respiračních onemocnění spojených s nachlazením. Takovými homeopatiky jsou například známé Oscillococcinum, Echinacea nebo tablety Engystol®, jejichž účinnost v léčbě a prevenci běžných virových onemocnění horních cest dýchacích demonstrovala řada klinických studií.

Tablety tedy nejenže stimulují imunitní systém, ale zkracují i dobu trvání infekce a byla prokázána i jejich účinnost a snášenlivost. Nemusí je však užívat jen dospělí. Protože se jedná o přírodní látku, mohou je užívat i děti. Například před nástupem do školky jim tablety pomohou posílit imunitní systém, takže nebudou tolik náchylné k infekcím dýchacích cest.

To, co pak ocení všichni, kteří často trpí na opary, je fakt, že Engystol® pomáhá i proti viru, který opary způsobuje. Obsahuje totiž dvě hlavní aktivní složky – tolitu lékařskou, která bývá spojována se stimulací vlastních obranných mechanismů, a síru, která se hojně používá v homeopatii při léčbě řady stavů včetně onemocnění kůže, při akutních i chronických zánětech dýchacích orgánů a při hepatických a zažívacích potížích. Výhodou tohoto homeopatika je také to, že jej mohou užívat i těhotné a kojící ženy a že se dá užívat dlouhodobě jako prevence. K dostání je, stejně jako ostatní homeopatika, v lékárnách.

Odpovědi naleznete na www.peithner.cz.

Soutěžní otázka:

Výherci budou informování emailem. Pokud potřebujete další informace, kontaktujte nás na soutez@ulekare.cz

Poslat e-mailem
#ADS_BOTTOM_SCRIPTS##MICRODATA#