100% netěhotná?

Dobrý den, po pohlavním styku jsem si vzala Escapelle do 6 hodin. O 5 dní se mi zpozdila menstruace. (což bych nebrala jako problém vzhledem k dávce hormonů). O 28 dní později jsem normálně dostala další menstruaci. 5 týdnů po pohlavním styku jsem si udělala 2 testy- oba byly negativní. Můžu si být 100% jistá, že nejsem těhotná? Děkuji

Odpověď odborníka:

V tomto případě myslím,že si můžete být jistá,že se o graviditu nejedná. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: