13 mesacne babätko si stale chyta hlavicku

Dobry den, mám otazku ci moze mat moja mala dcera bolesti hlavicky ked su ju stale chyta? Pred par dnami si chytala aj uško ale nebola nejak placliva, praveze naopak. usko si uz prestala chytat ale stale si chyta tu hlavicku. je to u deti prirodzene? alebo ide o nieco vaznejsie? boli sme u nasej pediatricky a ta jej zobrala krv a zistilo sa ze ma slabsi krvny obraz. chyba jej zelezo tak jej predpisala aktiferin. Moze ju hlavicka boliet aj z nedlostatku zeleza? Mám s nou ist radsej k neurologovi aby ju prehliadol? dakujem

Odpověď odborníka:

Chytání se za ucho či hlavičku normální není, doporučuji vyšetření na ORL a neurologii.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
  • Menstruace a gynekologie Chtěla jsem se zeptat, zda mohu jít na...
 
Naposledy čtené: