Afta a pupínky, jasný znak hiv?

Dobrý den. 2 měsíce zpátky jsem měl rizikový styk, kondem jsem měl, ale prasknul. Pratnerska si toho všimla než bylo po všem, ale přece. Taky se jedná o partnerku o které jsem zjistil, že toho má hodně za sebou. Po dvou měsících se mi objevila v ústech 1 afta pod jazykem, na tom lalůčku co spojuje jazyk a dolní čelist. Začal jsem panikařit, že mám HIV a všiml jsem si, že různě na těle mám červené maličkě pupínky, cca 1-2 mm. V malém počtu (3 na hrudi, 2 na noze apod.). Nesvědí, nebolí, vypadají jako malé akné, jen jsou tvrdší konzistence. 4 měsíce zpátky jsem se byl testovat a bylo to negativní, mohlou se tyto příznaky objevit po 2 měsících? Horečku jsem nepostřehl ani nic jiného. Přikládám i fotografii. Děkuji předem za odpověď, deprese z těchto obav mi nedá spát a na test mohu až za měsíc, aby to bylo jisté. Děkuji.

Odpověď odborníka:

Nerozumím těm odběrům - uvádíte, že rizikový styk byl před 2 měsíci a odběry před 4 ? Pokud ano, asi by bylo vhodné provést vyšetření všech pohlavně přenosných chorob, ne jenom HIV. Vaše příznaky nejsou typické pro HIV, takže jen podle tohoto nálezu se diagnosa stanovit nedá.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Nachlazení, viróza, nebo chřipka?
Články: Nachlazení, viróza, nebo chřipka?
V zimě se potýkáme s...
Zánět dutin
Články: Zánět dutin
Zánět dutin, sinusitida, je...
Klíšťová encefalitida může ohrozit také vaše čtyřnohé miláčky
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Poznejte sami, že se s vašimi játry něco děje
Články: Poznejte sami, že se s vašimi játry něco děje
Bolí vás často břicho a na...
Zbavte se modřiny snadno a rychle
Články: Zbavte se modřiny snadno a rychle
K modřině lze přijít dnes a...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: