Aids

Dobrý den. Asi před půl rokem sem měla nechráněný pohlavní styk. Asi po měsíci se u mě objevila angína s podezřením na mononukleózu, ale ta se nepotvrdila. Musela jsem chodit na injekčně podávaný pendepon, protože sem měla angínu již nedávno před touto. Moje matka angínami trpí také často. Nějakou dobu sem byla bez potíží, až teď mám přetrvávající kašel a léčím ho antibiotiky,rýmu a občasné bolesti v levém podžebří. A po koupání v teplé vodě mi vždy naskočí vyrážka na stejných místech, nevím zda je to pouze alergická reakce nebo to značí něco jiného. Bojím se, že jsem infikovaná HIV. Není mi ještě ani 18 a na test HIV se jít bojím. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Vaše obtíže jistě s infekcí HIV nesouvisí, jedná se o poměrně časté problémy v populaci. Ale pokud si nejste jistá, že váš partner byl v pořádku, na nic nečekejte a nechte si test udělat. Zcela jistě to bude v pořádku a je to lepší, než abyste se trápila a psychicky strádala.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: