Akné

Dobrý den, mám dceru (16 let), lečila se s akné - 4 měsíce Curacné, nyní je asi 14 dní bez léků. Na kosmetologii doporučili frakční laser na zmírnění začervenání a jizviček. Je to vhodné již takto brzy po dokončení léčby?

Odpověď odborníka:

Toto ošetření rozhodně nedoporučuji, počkejte alespoň půl roku, v období větší sluneční aktivity je nutné červené jizvičky maximální chránit ( např. faktor 30).

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: