Alergie na bkm

Dobrý den paní doktorko, u mé dcery, 23m byla diagnostikována alergie na bílkovinu kr. mléka, již měsíc držíme přísnou bezmléčnou dietu a její stav se vůbec nelepší. Trpí vodnatými průjmy s krví. Můžete mi prosím Poradit, kdy se její stav upraví, nevím zda mám vyžadovat ještě nejaké další vyšetření. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud dcerka dodržuje opravdu striktní dietu bez bílkoviny kravského mléka, tak by se stav měl po 3 týdnech již zlepšovat. Doporučovala bych Vám, kontaktovat Vašeho lékaře, probrat znovu dietu, zda-li přeci někde nepřetrvává příjem BKM. Stačí opravdu malé množství, které alergickou reakci může udržovat.

MUDr. Marcela Vorlíčková
MUDr. Marcela Vorlíčková

Specializace: Alergologie a klinická imunologie

Poradna uLékaře.cz

bagr

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: