Alkohol na antibiotika, ciplox

Dobrý den, Beru antibiotika Ciplox 500, již týden, chtěla bych se zeptat jestli požití alkoholu na tato antibiotika, může zásadně ovlivnit jejich účinnost a nebo dokonce ohrozit mé zdraví? Děkuji

Odpověď odborníka:

Závažné komplikace není nutné očekávat, samotná kombinace Ciploxu a alkoholu příliš riziková není. Na druhou stranu v době nemoci je lepší alkohol nepít anebo jen minimálně.

MUDr. Jan Vachek
MUDr. Jan Vachek

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+33 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: