Amylázy

Dobrý den, již rok trpím průjmy.U lékaře mi opakovaně v krvy i v moči vycházejí vyšší amylázy.Ultrazvuk a gastro v pořádku.Jsem po velké operaci v 6 měsících zauzlení střev.Poslední dobou mi padají vlasy a jsem velmi unavená.Napadá Vás řešení?Na kolonoskopii a jina vyšetření se velmi bojím jde klidně i za příplatek uspat?Děkuji moc

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Pavlíno! Na koloskopii by bylo vhodné zajít, horší nežli samotné vyšetření je příprava - umělý průjem. Při vyšetření byste měla dostat injekci, která Vás totálně omámí. Je ale možné, že Vám ani tak nebude žádná diagnosa stanovena a Vy budete mít obtíže nadále. V takovém případě radím zajít za lékařem celostní (holistické) medicíny, který se Vám nejspíše pokusí upravit životosprávu a/nebo Váš přístup k sobě a k Vašemu životu.

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: