Anopyrin

Dobrý den, obracím se s dotazem, zdali dlouhodobé užívání anopyrinu ovlivňuje kvalitu vlasů a nehtů. Po dvouletém užívání mi zkrepatěly vlasy a nehty se lámou, aniž stačí odrůst. Je možné nějakými doplňky toto zmírnit? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, tento Anopyrinu efekt není znám. Požádejte svého obvodního lékaře, aby vám vyšetřil hormony štítné žlázy, které mnohdy způsobují potíže s vlasy a nehty a požádejte jej i o celkovou preventivní prohlídku /nárok na ni máte 1x za dva roky/. Když se nezjistí příčina metabolická (štítná žláza, anemie a podobně) navštivte kožního lékaře, který vyšetří vaše vlasy a i pokožku hlavy a doporučí vám léky nebo doplňky a vitmíny on sám. Koupí doplňků jen tak " na blind" se problémy neřeší, jen vyhodíte spoustu peněz a efekt není jistý. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: