Anopyrin vys.krevní tlak

Lékař mi předepsal mimo Tamil na vys.tlak ta ké Anopyrin.Po přečtení přiloženého letáku jsem zjistila,že vzhledem k astmatu tento lék nemohu užívat.Lékař mi řekl,ať ho neberu,ale nedal mi žádnou jinou alternativu.Prosím proto O Vaši odpověď,zda existuje jiný lék s podobnou účinností,který bych mohla užívat.Velmi děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Ano, existují alternativy Anopyrinu. Pokud je nutné, abyste ho brala, domluvte se s vaším lékařem na této alternativě. Název nemohu uvádět.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: