Antibiotika

V listopadu jsem byl lecen na syfilis tremi injekcemi Pendeponu. Uspesne. V Cervnu, tedy vice jak po pul roce jsem dostal na zanet v krku (anginu) Duomox 1000 na 7 dni. Chci se zeptat, jestli po pul roce od lecby jednim penicilinovym antibiotikem (Pendepon), nebude druhe antibiotikum (Duomox 1000) ucinkovat mene efektivne. Jestli je doba mezi lecbou obemi antibiotiky dostatecna. Dekuji

Odpověď odborníka:

Vážený pane Jakube, žádné antibiotikum nepřetrvává v těle déle než několik dní. S pozdravem, MH.

MUDr. Milan Hrubý
MUDr. Milan Hrubý

Specializace: Nefrologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Záněty močových cest: zadáno pro ženy
Články: Záněty močových cest: zadáno pro ženy
Zánět močových cest je...
Otestujte své sexuální zdraví
Články: Otestujte své sexuální zdraví
Poruchy erekce nejsou nijak...
Kolonoskopie se nemusíte bát
Články: Kolonoskopie se nemusíte bát
Poslal Vás lékař na...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Šanci na vyléčení karcinomu plic zvyšují biologické léky
Články: Šanci na vyléčení karcinomu plic zvyšují biologické léky
Plicní nádory patří v naší...
STOP svědění kůže!
Články: STOP svědění kůže!
Trápí vás kopřivka či...
Akutní zánět nehtového lůžka. Jak ho rozeznat a léčit?
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: