Antibiotika

Dobrý den,má dvouletá dcera poprvé užívala ATB-OSPEN 400.pátý den měla křeče v žaludku a pálení sliznic úst a vulvy a opakovaně zvracela.ATB dostala na streptokoka v krku.Po pěti dnech jsme z těchto důvodů přerušili.Mám strach z možných komplikací,protože dcera má půl roku uzavřený defekt komorového septa.Stačí pět dnů ATB na přeléčení?Může se jednat o alergii?Bojím se zánětu srdečního svalu.Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nechte provést kontrolní výtěr z krku a podle výsledků buď v léčbě pokračujte nebo ne.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Rakovina prostaty: 5 mýtů uvedených na pravou míru
Články: Rakovina prostaty: 5 mýtů uvedených na pravou míru
O existenci své prostaty se...
Srdce
Články: Srdce
Starověk spatřoval v srdci...
Obřízka? Proč by ne?!
Články: Obřízka? Proč by ne?!
Je to jenom kousek...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Léčíte se s depresí? Myslete i na své kosti
Články: Léčíte se s depresí? Myslete i na své kosti
Dnešní doba přináší mnoho...
Hematologické vyšetření
Články: Hematologické vyšetření
Hematologické vyšetření je...
Gynekologický nádor – poznejte je všechny
Články: Gynekologický nádor – poznejte je všechny
Rakovina gynekologické...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: