Antikoncepce

Dobrý den, užívám třetím měsícem antikoncepci Chloe. Beru si ji vždy v půl osmé ráno, někdy nalačno a někdy po snídani. Chtěla jsem se zeptat, jestli se pilulka vstřebává stejně, tedy nezávisle na jídle? Jaké faktory mohou ovlivnit účinnost antikoncepce? Děkuji a přeji hezký den.

Odpověď odborníka:

Můžete ji užívat kdykoliv, Účinky antikoncepce snižují například některá antibiotika a léky proti epilepsii, barbituráty atd.Nebezpečná je i třezalka. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: