Antikoncepce

dobrý den chtěla jsem se zeptat....dobrala jsem plátičko antikoncepce MINERVA a dostala jsem bězně menstruaci...a další tabletku jsem si měla vzít ve čtvrtek...ale jelikož jsem si chtěla menstruaci další oddálit tak jsem si další tabletku nevzala ve čtvrtek (s noveho baleni),ale vzala jsem si ji v neděli....bude mít antikoncepce stejny učinek? když jsem 3 dny vynechala? a tabletku jsem si nevzala? děkuji

Odpověď odborníka:

V tomto případě je risiko gravidity, měla jste protáhnou užívání o ty 3 dny z nového platíčka, raději v tomto cyklu používejte kondom. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x