Antikoncepce

Uživám antikoncepci Flaya, už 10 let. Tento měsíc jsem si bohužel zapomněla vzít hned 1. prášek. Druhý den jsme měli s přítelem pohlavní styk, bylo to asi v 13:00 hodin, v 19:00 kdy beru pravidelně antikoncepci jsem si to uvědomila a vzala proto oba prášky najednou. Je možné, že jsem těhotná? Mám 4 dny před menstruaci. Běžně už mě před ní bolí 2 týdny prsa, ale tentokrát nic. Navíc ještě beru antibiotika Augmentin. Může to být tím. Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Antibiotika snižují účinek antikoncepce ,je lepší v období takovéto léčby chráněný styk

MUDr. Marie Vaňačová
MUDr. Marie Vaňačová

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Soukromá ordinace praktického lékaře pro dospělé, Tábor

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: