Antikoncepce

Dobrý den, byl mi diagnostikován syndrom polycystických vaječníků a nasazena antikoncepce Minerva s antiandrogenním účinkem. Netrpím hirtuismem, akné, nadváhou, nepravidelnou menstruací ani bolestmi v podbřišku. Po dvou letech užívání Minervy bych ráda zkusila nový druh antikoncepce s přírodním estrogenem Zoely. Chtěla jsem se informovat, zda-li je pro mě tato nová antikoncepce vhodná. Za Vaši odpověď předem děkuji a přeji hezký zbytek dne.

Odpověď odborníka:

Ano,pokud netrpíte žádným z příznaků,které jste vyjmenovala je tato antikoncepce pro vás vhodnější. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: