Anxiozne-depresivní syndrom nebo štítná žláza?

Dobrý den 13.2 jsem měla výsledky krve TSH 0.028 FT4 25.33 před tím mi bylo špatně třásla jsem se,bušení srdce.Pan doktor mi na pár ní letrox 150 vysadil a pak jsme začali s dávkou letrox 125 bylo stále špatně tak jsme dávku snížili na polovinu.Další výsledky krve 23.3 S-Ca 2.11 S-TSH 10.778 S-free T4 11.79 to jsem byla nafouklá a přibrala jsem kilo na váze měla jsem pocit tlaku na krk. doktor mi dal Letrox 100 7.4 jsem podstoupila CT mozku z kontrastní látkou do žíly 10.4 jsem musela opět k panu dotorovi nebylo mi dobře celou noc jsem nespala cítila jsem lehké bušení srdce den před tím jsem byla plačtivá bez nálady prostě hrůza.Natočili mi EKG nic nezjistili jen mám ve zprávě Anxiosně depresivní syndrom dal mi Zoloft 50mg brala jsem ho 2 dny druhý den jsem měla strašné stavy pocity pálení v těle na hrudi a jednou bušení srdce volala jsem p. doktorovi prý mi nesedí mám ho vysadit a zatím užívat 2x denně neurol 0.25 je to 2 dny co Zoloft neberu ale pocity pálení v těle a na hrudi mám pořád bušení srdce zatím ne.Dočetla jsem se v příbalovém letáku že zoloft má nějaký vliv na štítnou žlázu.Už si nevím rady proč mi tak je ještě zle Neurol zabere ale na chvilku.Ještě chci napsat že v roce 2007 jsem měla TTE pro adenom L šítnice ale v hystologii nic nebylo.Prosím o radu děkuji Mé stavy úzkosti a plačtivosti zase zmizeli tak nevím asi to byl zkrat.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, bohužel také nevím, proč jste měla výše uvedené stavy. Částečně to mohlo být na vrub předávkování, to ale již podruhé potvrzeno nebylo. Mohlo s etaké jednat o panické ataky nebo anxiozně-depresivní syndrom, jak sama píšete. Příjemný den

MUDr. Martina Rosická, PhD.
MUDr. Martina Rosická, PhD.

Specializace: Endokrinologie
Pracoviště: ENDOCARE s.r.o. (Endokrinologie a obezitologie)

 
Líbí se vám odpověď?
-8 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: