Arytmie-tachykardie.kes,sves

Zdravím vás doktoři, chtěl bych se zeptat. Mé výsledky ekg holtra: po dobu monitorace je sin. Rytmus prům. TF 85,Minim. 47 ve spánku, maximum TF 159. Při námaze _ tachykardie. Zachyceno několik izolovaných SVES a KES . ...Je to nebezpečné? Cítím to denně a jde z toho docela strach. Dá se to zcela odstranit? Kdybych třeba podstoupil zákrok katetrizační ablaci? Děkuji předem za jakoukoliv odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Marku! Izolovaný nález se mi těžko hodnotí, když Vás nevídím a nemohu se doptat na pozadí celé věci. Takto na mě dělá nález dojem dekondice, ztráty fyzické zdatnosti a doporučil bych pohyb. Pohyb je klíčem ke zdraví. Ojedinělé extrasystoly (ES) nejsou závažným nálezem.

 
Líbí se vám odpověď?
+10 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: