Ask kolene

Dobrý den pane doktore.Chtěla bych se Vás zeptat.Jdu 7.4.2015 na atroskopii.Pokud se tam nezjistí přířina mích bolestí kolene.Budu muset chodit na rehabilitace i přesto že,se tam nezjisití?Děkuji za odpověd ...

Odpověď odborníka:

Dobrý den paní Evo ,arthroskopie může objasnit příčinu Vašich obtíží a také v některých případech odstranit.Váš dotaz je příliš stručný a nemohu odhadnout důvod a možnou diagnozu Doporučuji vyčkat výsledku arthroskopie ,ortoped Vám potom doporučí další postup. Při potížích s kolenním kloubem je třeba také podporovat funkci ledvin./kolenní klouby a ledviny jsou energeticky propojeny/pijte hodně tekutin , braňte se prochlazení,uvařte se ledvinný čaj/

prim. MUDr. Jaroslav Pišvejc
prim. MUDr. Jaroslav Pišvejc

Specializace: Rehabilitace a fyzikální medicína
Pracoviště: Lázeňský hotel MONTI SPA, Františkovy Lázně

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x