Astma

ted jsme vam psala takže jak ted ukončime lečbu tim flixoitdem tak pokud začne kašlat hned na druhy den tak to neni s toho vynechani to je asi spiše viroza psalla jste že to ma pra tydnu bude ješte pusobit i když nedychame ja myslela že pokud by mnělo byt zle tak hned na druhy den se dite rozkašle takže to ne??? a ohlend etech kašlu nikdy jsme nemněli suchy špatne že by se nam dychalo nebo v noci že bysme se dusili takže tohle by se nemnělo objvit jak doposud to nebylo že?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud se kašel objevil hned po vynechání, tak bych ho spíše přikládala virose. neznamená že , když jste lék vysadily, že by se stav měl dramaticky zhoršit. Pokud bylo podezření na astma, tak opravdu důsledně sledujte projevy dlouhodobý kašel, dušnost při námaze, kašel v ranních hodinách. neznamená to , že by se po vysazení flixotide tyto příznaky měly objevit, je důležité sledovat a pokud se bude dít něco podezřelého, tak včas zajít k lékaři.

MUDr. Marcela Vorlíčková
MUDr. Marcela Vorlíčková

Specializace: Alergologie a klinická imunologie

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: