Asymetrie

dobrý den pane doktore,mám problém ohledně asymetrie prsou. v roce 2008 jsem byla na augmentaci prsou. obě prsa jsem před augmentací a i po augmentaci měla symetrická. ovšem nyní po kojení mám jedno prso větší a to o dost! chtěla jsem se zeptat zda by to šlo nějak spravit když mám v prsou implantáty (značka nagor 440 ml v obou prsech) a kolik by to tak přibližně stálo. zda by se jednalo o modelaci či zmenšení značně vyvinutého prsu. nutno podotknout, že jsem 3 měsíce kojila z obou prsou a po 3 měsících se mi v levém prsu mléko tvořit přestalo, tudíž jsem další 4 měsíce kojila jen z pravého prsu a to se takhle obrovsky změnilo. díky petra k. případné foto bych vám poslala na email dík

Odpověď odborníka:

Dobrý den Terezko, první dotaz by se týkal spíše toho, jestli plánujete další děti. Symetrie prsou se dá sice objemově "vyrovnat" jiným objemem implantátů, nicméně implantát samozřejmě nereaguje na těhotenství, kojení etc., Proto vznikají po skončení těhotenství vždy rozdíly mezi před operacemi asymetrickými prsy. Ono spíše než fotka je nutno stav probrat osobně a zvážit kompletní zásah - výměna implantátů a modelaci. Ale jak jsem psal výše, nejlépe až po ukončení těhotenství - ev. i dalších plánovaných. Doporučil bych se objednat u plastického chirurga, ke kterému máte důvěru. Pěkný den přeje dr.t.kempný www.kempny.eu

MUDr. Tomáš Kempný
MUDr. Tomáš Kempný

Specializace: Plastická chirurgie
Pracoviště: Centrum žilní chirurgie Kojetín, AREA MEDICA spol. s r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: