Asymetrická hypotrofie plodu

Dobrý den,ve 34týdnu těhu mi byla zjištěna asymetrická hypotrofie plodu,nepoměr mezi hlavičkou a bříškem,Byla jsem hospitalizována asi 14dnů,kdy ultr,vyšetření,ctg i veškeré odběry byly v normě.Poslední sono je 18.8.-BPD-38+1,HC 37+2,AC 33+2,FL 35+1,celk.36+0,váha 2500gr,Pv na dolní hranici normy.Doppler-fyziol.průtoky.Denně si píchám injekci Ziboru.Chci se tedy zeptat,jestli takový nepoměr mezi hlavičkou a bříškem není pro mimi nebezpečný,čím může být způsoben a jestli to nemá vliv na porod.První těhotenství bylo ukončeno pro celkovou hypotrofii v 29 týdnu sekcí.Děkuju za odpověd a jsem s pozdravem.Michaela

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Michaelo! Na dálku Vám neporadím, v popsaných hodnotách UZV měření je skutečně významná odchylka u velikosti bříška. Co to ale může znamenat a jaký je důvod na dálku nemohu zodpovědět. Obraťte se s tímto dotazem na svého gynekologa, prosím.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: