Atb

Dobrý den paní doktorko, užívám antikoncepci Minesse a minulý týden 19.8 (8. den cyklu) jsem byla na extrakci moudrého zubu a vzhledem k tomu, že mám nedomykavou chlopeň musela jsem před výkonem užít jednorázově ATB- amoxicilin 2 gramy, jako prevenci infekční endokarditidy. Ráda bych se Vás proto zeptala, kdy se budu opět moci plně spolehnout na účinek HA? Moc Vám děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

dobrý den, cca týden se chraňte.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x