Bělavá moc

Dobrý den,vezmu to krátce je mi 21 let a nedávno jsem byl pozitivní na kapavku tak mi ještě odebrali krev kterou jsem mal na ostatní choroby negativní na kožním dali antibiotika na kapavku, které jsem dobral poté jsem šel po týdnu na další stěry a už jsem negativní takže jdu opět až za tři týdny plus na krev, ale ted mám takový problém pálení/rezání při močení už nemám ani žádný výtok ale občas ne vždy při močení mám první takovou bílou jakoby tekutinu nebo nevím jak to popsat přesněji a pochvíli močení cca 1-2 sekund je moc uplně "normální" může to být nějaký vedlejší účinek antibiotik? předepsali mi Doxyhexal nebo je to nějaké zbytkové infekce z té kapavky? a měl bych to řešit? Na kožním mi řekli že když už nejsem pozitivní na kapavku tak bych tohle měl jít řešit s Praktickým doktorem PS:koupil jsem si urologické čaje plus brusinkové "tabletky doplněk stravy" Děkuji za odpověd

Odpověď odborníka:

Dobrý den, měl by být proveden rozbor tohoto vzorku moče a výtěr z močové trubice. Může jít o nedoléčenou infekci

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: