Belara, costi a probiotiká

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať, či môže byť účinok ATK Belara znížený užívaním lieku Costi a probiotík súčasne a prípade že áno, či sa jedná o nejaké veľké percento? A ešte, že či ATK nerobí problém dlhodobé užívanie probiotík

Odpověď odborníka:

Dobrý den, účinek antikoncepce není lékem Costi ani dlouhodobým užíváním probiotik snižován. Ani při současném užívání Costi a probiotik.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: